לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
מתכון של אידי - דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי



מצרכים

4 פילה דניס במשקל 50 ג'ר כל אחד

1 כוס אורז

מעט שמן זית

בצל סגול קצוץ דק

2 שיני שום פרוסות

1.5 כוסות מים רותחים או ציר ירקות או ציר דגים

30 גר' שקדים פרוסים

חופן חמוציות מיובשות(תורכיות)

20 עלי תרד

2 בטטות קלופות ופרוסות לאורך בעובי 0.5 ס"מ

מלח

פלפל

תבלין דג

פלפל חריף מיובש

חצי צרור שמיר קצוץ

** שיפודים מעץ לנעיצה בדג

 

מצרכים לצ'יפס קולרבי

1-2 קולרבי קלוף

מעט שמן

מלח

 

אופן ההכנה:

את הקולרבי קולפים וחותכים לאצבעות בעובי 1 ס"מ

מניחים בסיר טיגון ובישול עם 1 כף שמן

מטגנים כ- 15 דקות – עד להשחמה

לחלופין ניתן לאפות בתנור עד להשחמה

 

מכינים את "מגדל הדניס":

מניחים פרוסות בטטה ומעליהן פילה דניס, מעל מספר עלי תרד, שוב פרוסות בטטה ובסוף פילה נוסף כשהעור כלפי מעלה

ממליחים, מפלפלים ומוסיפים תבלין דג

נועצים שיפוד לאורך כל המרכיבים בכדי לשמור עליהם בזמן הבישול.

 

במחבת עמוקה מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את פרוסות השום.

מוסיפים את האורז, פלפל חריף מיובש, חמוציות ושקדים ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה (שהאורז לא ישחים), מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ותבלין דג.

מניחים במרכז המחבת את מגדל הדג, מוסיפים את השמיר הקצוץ, מכסים ומבשלים כ- 18-20 דקות, עד שהאורז מוכן.

מגישים את האורז ומעליו את "מגדל" הדניס ובצד את צ'יפס הקולרבי.






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ