לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
המתכון של אידי - דג בואקום



מצרכים:

פילה דג

שקית ואקום

 

מצרכים לתיבול חמאה

20 גר' חמאה (לכל דג)

3 שיני שום

עירית

פטרוזילה

מלח

פלפל

יין לבן

 

ירקות מאודים לתוספת:

ברוקולי

כרובית

אפונה סינית

גזר

או כל ירק אהוב אחר

 

אופן הכנה

את המתכון הזה יש צורך להכין בשני שלבים:

שלב 1- תיבול הדג ,הכנסתו לשקית ויצירת ואקום (ניתן לעשות זאת אצל מוכר הדגים, קצב או סופר גדול)

שלב 2- בישול הדג, עם השקית, במים רותחים.

 

אופן הכנת תיבול חמאה:

מערבבים חמאה, מלח ופלפל, שום פרוס, יין לבן ועירית עוטפים את הדג בתערובת

ומכניסים לשקית ואקום

 

ניתן לתבל את פילה הדג בכל תערובת תבלינים אהובה, לשמן במעט שמן זית ולסגור בואקום

 

מרתיחים 3 ליטר מים בסיר גדול, מכניסים את שקיות הואקום לבישול כ- 10 דקות

מוציאים מהשקית ומסדרים בצלחת הגשה יחד עם הירקות המאודים.






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ