לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
מתכון של אידי: פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי


מצרכים (ל 2 מנות עיקריות)

 

500 גר' פילה מוסר ים

חצי כוס שמן זית

1 בצל סגול חתוך לקוביות

פלפל אדום חריף קצוץ

פלפל אדום חריף יבש, בשלמותו

פלפל אדום טרי , חתוך לקוביות

4 שיני שום חצויות

1/2 גזר חתוך לקוביות קטנות

1/2 קישוא חתוך לקוביות קטנות

1 תפוח אדמה מבושל, קלוף ופרוס, לפרוסות בעובי 1 ס"מ

1 כוס אפונה ירוקה (טרייה)

2 גבעולי אספרגוס קלופים

1 גבעול סלרי חתוך ל- 1 ס"מ

2 ביצים קשות

1 כוס ציר דגים או ירקות

צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור

פפריקה

 

אופן הכנה

ממליחים ומפלפלים את פילה הדג ומניחים בצד.

מחממים שמן זית במחבת גדולה

ומוסיפים את הבצל הסגול, הפלפל האדום היבש, שום, גזר, קישוא וסלרי- מערבבים ומטגנים כ- 5 דק'.

מוסיפים את האפונה ומבשלים 2 דק' נוספות.

מוסיפים למחבת את האספרגוס

ופרוסות תפוחי האדמה,(אותם מניחים בצמוד לדופנות המחבת).

מניחים את הדגים במחבת כשהבטן על הירקות ומבשלים כ- 5 דקות.

מוסיפים את הציר ומבשלים כ- 7 דקות- ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

חוצים את הביצים ומניחים על התבשיל וזורים עליהם פלפל שחור.

מפזרים פפריקה ופטרוזיליה

ומגישים.






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ