לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
מתכון של אידי: סקומברי וברבוניות בגריל



מצרכים:

500 גרם סקומברי וברבוניות

פלפל ירוק חריף קלוי/מטוגן – מקולף

עגבניה חלוטה

מצרכים לרוטב:

1/2 כוס שמן זית

מיץ מלימון 1

מלח

פלפל שחור

שן שום כתושה

לקישוט:

2 גבעולי בצל ירוק טרי

פפריקה מתוקה

צרור פטרוזיליה

 

 

אופן הכנה:

 

לצלות על הגריל את הדגים בשלמותם במשך 3 דקות מכל צד

להוציא מהגריל, לפלט ולנקות מהידרות

 

הכנת הרוטב: 

להכניס לצנצנת ריקה:

את השום, שמן זית, מיץ לימון

מלח ופלפל ולנער היטב

 

הרכבת המנה:

לאחר שצלינו את הפלפל וחלטנו את העגבנייה יש לקלף, לחתוך ולסדר בצלחת הגשה

להמליח ולפלפל את הירקות

להניח את הדגים בצלחת

לבזוק את הרוטב מעל

לגרד 1/2 עגבניה מעל

לפני ההגשה, מקשטים עם פפריקה מתוקה, בצל ירוק וצרור פטרוזיליה 





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ