לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
מתכון של אידי: שרימפס קריסטל הולך על המים


מצרכים

350 גר' שרימפס ג'מבו מקולף חלקית

קוביית גבינה בולגרית

שן שום

1 שאלוט

אורגנו טרי

מלח

פלפל

שמן זית

 

מצרכים לרוטב:

3 עגבניות מגורדות

חופן זיתיי קלמטה מגולענים

1 בצל סגול

עלה בזיליקום

מלח

פלפל

שמן זית

 

אופן ההכנה

 

הכנת הרוטב:

מחממים על להבה חזקה מחבת חצי כוס שמן זית

פורסים בצל ומטגנים

מגרדים את העגבניות

מפלפלים וממליחים

עלה בזיליקום

6-8 דקות על אש גבוהה , מערבבים מדי פעם

מעבירים את הכול במסננת דקה לתוך סיר.

 

 

מחממים מחבת עם שמן זית

מפוררים לתוך המחבת את הגבינה

מוסיפים את השרימפס ואורגנו

מבשלים 5 דק'

הופכים את השרימפס לצד השני

מבשלים עוד קצת .

מעבירים לצלחת הגשה ובוזקים את הרוטב החלק מעל






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ