לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
קו חוף - קציצות דגים לשייטים

אידי וגדי מגיעים למועדון השייטים בשדות ים, ומאכילים שני שייטים רעבים.

 

 

שדות ים – קציצות דגים לשייטים

 

מצרכים לקציצות

פילה דג מוסר

כמון

מלח

פלפל

אבקת פלפל צ'ילי

כוסברה

פטרוזיליה

4 כפות שמן זית

2 כפות פירורי לחם

2 ביצים

מצרכים לרוטב

2-3 עגבניות מגוררות

2-3 כפות רסק עגבניות

2 כפיות סוכר

1 חציל חתוך לקוביות קטנות

2-3 שיני שום

1 בצל סגול קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

1-2 כוסות ציר דגים או ירקות

פלפל שחור

מלח

אבקת פלפל צ'ילי

שמן זית

פלפל ירוק חריף

פלפל אדום חריף יבש

להגשה – לחם אחיד שלם

 

אופן הכנה

בסיר נמוך מחממים שמן זית ומטגנים שום ובצל, מוסיפים קוביות של חציל,פלפל ירוק חריף, עגבנות מרוסקות, רסק עגבניות, סוכר, אבקת פלפל צ'ילי, כמון וממשיכים לטגן כ- 2-3 דקות.

מוסיפים מעט שמן זית, ציר ירקות או דגים ומרתיחים את הרוטב.

את הדגים חותכים לחתיכות גסות ומערבבים עם כוסברה, פטרוזיליה, כמון, אבקת פלפל צ'ילי, מעט שמן.

את התערובת טוחנים.

מוסיפים לתערובת הטחונה פירורי לחם וביצים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

יוצרים קציצות ומניחים אותן ברוטב העגבניות הרותח.

מבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה.

מוסיפים עלי פטרוזיליה או כוסברה ופלפל אדום חריף יבש.

ממשיכים לבשל כ 5-10 דקות.

 

פורסים את הלחם ל- 3 חלקים ומוציאים את התוכן, ממלאים את החלל בקציצות עם הרוטב ומגישים.

 

 

 






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ