לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
קו חוף - פילה עם ירקות בעתלית

אידי וגדי מגיעים למחנה המעפילים בעתלית, מקבלים שיעור היסטוריה קצר ומבשלים בחוף המשגע.

 

פילה מוסר עם ירקות בניחוח אנשובי

 

מצרכים:

2 פילה מוסר

1 בצל לבן

1 כרישה(החלק הלבן) פרוסה

4-5 שיני שום פרוסות

2 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות דקות

קורט סוכר

1-2 גזרים פרוסים

1/2 צרור פטרוזיליה

מלח

1 פלפל ירוק פרוס

1 פלפל ירוק חריף פרוס דק

1-2 פלפל אדום קלוי וקלוף

פפריקה

2 כוסות ציר ירקות

שמן זית

3-4 פילטים של אנשובי

 

אופן הכנה:

 

במחבת רחבה מחממים שמן ומניחים פרוסות בצל, שום, גזר

מפזרים מעל מעט סוכר ומניחים את פרוסות הכרישה, פלפל ירוק חריף, תפוחי אדמה.

יוצקים 1 כוס ציר ירקות ומאדים כ- 10 דקות.

מוסיפים את הפלפל האדום הקלוי

את הפילטים של האנשובי טוחנים היטב יחד עם מעט שמן זית ויוצקים מעל לירקות

מניחים מעל את פרוסות הפלפל הירוק, יוצקים 1/2 כוס נוספת של ציר ירקות, מוסיפים פטרוזיליה ופפריקה.

את הפילטים ממליחים ומפלפלים ופורסים לפרוסות בעובי 4-5 ס"מ.

מניחים את חתיכות הדג מעל הירקות כשהעור כלפי מעלה.

יוצקים עוד מעט שמן זית ואת שארית ציר הירקות (1/2 כוס), מכסים ומבשלים כ- 10 דקות נוספות.

 






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ