לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
עושים גלים | עונה 6
כינוי: עושים גלים
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלנו ?

כן לא
שלח
ארכיון:


ארכיון פרקים של העונה הנוכחית
עונה 6, פרק ראשון
עונה 6 פרק 2
עונה 6 פרק 3
עונה 6, פרק 4


ארכיון מתכונים, עונה 6
פילה בר ים על אטריות פפאדרלה
שרימפס קריסטל הולך על המים
סקומברי וברבוניות בגריל
מולים
פילה מוסר ים אל –א –פלאנצ'ה , בסגנון באסקי
דג בואקום
דניס על מצע אורז חמוציות ושקדים עם צ'יפס קולרבי
מרק דייגים - הגשה נוסח מרסיי


מתכונים מעונה 5
מרמירים בשום באכזיב
סרגוסים בניחוח אניס
דג בפיתה בעכו
סרטנים במעגן שביט
דג בורי בירדן
מבשלים על האוניה
פילה לוקוס עם פירות
פילה עם ירקות בעתלית
קציצות דגים לשייטים
קוקי סאן-ז'אק בנתניה


ארכיון פרקים של עונה חמישית
עונה 5, פרק ראשון
עונה 5, פרק שני
עונה 5, פרק שלישי
עונה 5, פרק רביעי
עונה 5, פרק חמישי
עונה 5, פרק שישי
עונה 5, פרק שביעי
עונה 5, פרק שמיני
עונה 5, פרק תשיעי
עונה 5, פרק עשירי
עונה 5, פרק אחד עשר
עונה 5, פרק 13
עונה 5, פרק 14
עונה 5, פרק 15 (לקט)
עונה 5, פרק 16
עונה 5, פרק 17
עונה 5, פרק 18


עונות קודמות
עונה רביעית
קו החוף - נהריה

אידי וגדי מגיעים לחוף נהריה, פוגשים את המרמור, חבר ילדות של אידי, אידי מבשל מנה בניחוח אניס ונזכר בילדותו.

 

 

מתכון - סרגוסים בניחוח אניס

 

מצרכים

6 סרגוסים

3  ראשי שומר חתוכים גס 

 3 פלפל טרי חריף

 כף  עראק או פרנו

שמן זית

2 בצלי שאלוט חתוכים  לרבעים

2 שיני שום פרוסות 2

 כוסות ציר דגים

2 תפוח אדמה פרוסים

מלח

פלפל

פפריקה מתוקה

כורכום

צרור פטרוזילה

 

אופן הכנה

במחבת עם מכסה מטגנים שומר, שאלוט ותפוחי אדמה בשמן הזית, עד להשחמה

מוסיפים את העראק והכורכום.

מניחים את הדגים מעל הירקות, מוסיפים את הפלפלים החריפים

יוצקים ציר דגים

 ומתבלים בפפריקה מלח ופלפל

מכסים ומבשלים כ- 8-10 דקות

ממש לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזילה.






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעושים גלים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עושים גלים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2010 © נענע10 בע"מ