לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


11/2019

עצות לבחירת עגלת שוק


יש לבחור עגלת שוק בעלת גלגלים עמידים וקלים והמסתובבים בקלות.
יש לבחור עגלת שוק יציבה בעלת כושר העמסה המאפשר לה לסחוב בקלות את המטען.
עגלה טובה היא עגלת העשויה מחומרים עמידים וקלים לניקוי.
ידית העגלה,הכידון אמור להיות יציב ומונע החלקה.
עגלות שוק מתקפלות כמו עגלת קניות של ארקוסטיל מאפשרות חיסכון במקום לאחר תום השימוש בהן.
בבואכם לרכוש עגלת שוק ודאו שהמוצר אותו אתם רוכשים עשוי ממתכת חזקה המאפשרת עמידות בתנאי מזג אוויר שונים.

נכתב על ידי , 2/11/2019 17:27  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פשטידת בשר


מרכיבים

רבע ק”ג בשר טחון
רבע כפית קינמון
שלושת רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
1.5 בצלים גדולים מקוצצים
כפית קארי
קורט מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כוס שמן זית + 4 כפות שמן חמניות לטיגון

אופן ההכנה

מחממים מראש תנו ל-170 מעלות ומשמנים תבנית מתכת או זכוכית בקוטר 26 ס”מ ברבע כוס שמן.
מטגנים עם השמן במחבת את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לאחר מכן את הבשר ומטגנים עד לשינוי צבעו.
מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לטגן,מערבבים את הביצים בקערת נירוסטה ומוסיפים את המלח,פלפל,קארי וקינמון.
ממשיכים לערבב ומוסיפים את התערובת.
את התערובת שהתקבלה ימניחים בתבנית ואופים חצי שעה ללא כיסוי.
מוציאים את הפשטידה מהתנור ויוצקים את שארית השמן ואופים במשך חצי שעה נוספת.

מבחר מתכונים וכלים במבצעי בלאק פריידי 2019

נכתב על ידי , 2/11/2019 14:53  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



עוגיות מרוקאיות


מרכיבים


80 מ”ל מים
80 מ”ל שמן קנולה
130 גרם סוכר
2 ביצים גדולות
50 גרם חמאה מומסת
חצי ק”ג קמח
1 שקית אבקת אפייה
רבע כוס שומשום מלא


אופן ההכנה,ניתן להשתמש גם עם מכשיר עוגיות


מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית ארקוסטיל בנייר אפיה.
מערבבים את המים,הכוסכר,ביצים,חמאה,שמן עם מטרפה במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לאחר מכן את הקמח,אבקת אפייה והשומשום וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
עוטפים את העיסה שהתקבלה בניילון נצמד למשך חצי שעה.
חותכים את הבצק ל2 חתיכות שוות ומרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס”מ.
לאחר מכן חותכים את הבצק לקוביות באורך 10 ס,מ ורוחב 3 ס”מ בעזרת גלגלת חיתוך לפיצה או סכין חדה.
מניחים בתבנית ומחוררים את הבצק עם מזלג.
אופים במשך רבע שעה

נכתב על ידי , 2/11/2019 14:27  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

כינוי: 

גיל: 43





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לasafi אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על asafi ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ