לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בורגריסט

בתור אוהב המבורגרים מושבע, החלטתי ליצור בלוג שבו אשתף את הרעיונות שלי להמבורגרים ביתיים מעולים ואת החוויות שלי ממסעדות ההמבורגר שבהם ביקרתי.. אוהבים המבורגרים גם? עקבו אחרי הבלוג...


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2017

צ'יזבורגר פטה כמהין


הגיע הרגע של המתכון הראשון של הבלוג:

 

מצרכים:

2 קילו בשר בקר טחון (עדיף עם הרבה שומן) - טחון פעמיים (חשוב שיהיה בטמפרטורה של מקרר)

250 גרם פטה כבשים מגורדת

2 כפיות כמהין

ראש שום טחון

בצל גדול טחון

כפית פפריקה מתוקה

כפית בזיליקום מיובש טחון

חצי כפית פלפל לבן

קצת אגוז מוסקט

קמצוץ ציפורן טחון

קמצוץ ג'ינג'ר טחון

מלח לפי הטעם

 

מתכון פשוט:

ערבבו את כל החומרים יחד בקערה גדולה (כדאי להוסיף 3 כפות שמן זית לפני העירבוב).

קחו בשר ליד כך שכמעט תוכלו לסגור את היד (שלא יהיה גדול מידי) ולושו את הבשר לצורת כדור ולאחר מכן מחצו אותו לצורת המבורגר.

הדליקו אש גדולה והנחיו עליה פלנצ'ה משומנת קלות (אם אין פלנצ'ה אפשר מחבת - עדיף עם פסים) ושימו את הקציצות שהכנתם במרחקים כך שלא יגעו אחת בשניה.

חכו להשחמה של הצד התחתון והפכו את הקציצות.

לאחר השחמה של הצד הראשון אני ממליץ להעביר את כל הקציצות למגש ולשים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות עד שהן מוכנות לפי הטעם שאתם רוצים אותן. אם רוצים לסיים בפלנצ'ה פשוט הנמיכו את האש לאש קטנה לפני הפיכת הקציצה בפעם הראשונה.

 

בתאבון (:

אז עד ההמבורגר הבא,

בורגריסט

 


צרו קציצות שוות בגודלן

השחימו את הקציצות קלות לפני הפיכה

בתאבון

נכתב על ידי בורגריסט , 12/2/2017 21:17  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



בורגריסט - מתחילים


היי לך,

אם אתם קוראים את השורות האלו, כנראה שאתם אוהבי המבורגר כמוני..

כמו שבטח כבר קראתם, בבלוג אני ייתן המלצות למתכונים ביתיים לקציצה המופלאה הזו (והרבה)..

כמו שכתבתי אלו המלצות למתכונים, לי אישית מאוד קשה לחזור על אותו מתכון בדיוק שוב ושוב אז באמת תראו שאף פעם אצלי אין המבורגר שחוזר על עצמו..

לגבי נושא הכשרות - אני לא שומר כשרות ועל כן ההמבורגרים שאני מכין (ואוכל) לא בהכרח יהיו כשרים - תרגישו חופשי לשנות את המתכונים כך שיתאימו לכם (זה אגב נכון בענייני כשרות, טעם וכל סיבה אחרת)

 

תרגישו חופשי לשתף את המתכונים ולהנות מהם (אשמח אם זה יהיה עם קישור לבלוג)..

 

אז עד ההמבורגר הבא,

בורגריסט

נכתב על ידי בורגריסט , 12/2/2017 21:18  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  בורגריסט

מין: זכר




הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבורגריסט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בורגריסט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ