לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בלוג בישול, מתכונים ואוכל.

Avatarכינוי: 

בת: 23

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

8/2013

עוגיות אלפחורס


המתכון ממש קל. כל אחד יכול להכין את עוגיות האלפחורס.




xp3a.jpg




אז... למתכון !




lyp4.jpg




המרכיבים :


300 גרם קונפלור

200 גרם (כוס) קמח
2 כפות סודה לשתייה
2 כפיות אבקת אפייה
100גרם חמאה רכה
100 גרם מרגרינה
1 ורבע כוס אבקת סוכר
3 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קליפת לימון
שקית זילוף
ריבת חלב
קוקוס
חותכן בצורה עיגול




1. שמים יחד קונפלור, קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.8be9.jpg




2. מקציפים חמאה, מרגרינה ואבקת סוכר. נוצרת תערובת אווריריתi3rf.jpg




3. מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
ua13.jpg




4. מוסיפים את החלמונים לתערובת.
l96z.jpg




5. מוסיפים לתערובת את כל שאר החומרים (גם את קליפת התפוז ואת תמצית הוניל)axpj.jpg 




6. לשים את הבצק כך שיהיה גוש אחד.
cp3s.jpg




7. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות עד שעה.


5t5v.jpg




8.מחממים תנור ל180 מעלות, לוקחים את הבצק ושמים בין 2 ניירות אפייה (טיפ - כדי שהבצק לא ידבק).


yej6.jpg




9. מרדדים את הבצק בין שני דפנות נייר האפייה.
nudg.jpg




10. לוקחים את החותכן בצורה העיגול ועושים עיגולים בבצק עד שהוא נגמר.


23ml.jpg




11. שמים את העיגולים בתבנית.
o9iy.jpg




12. מכניסים את התבנית לתנור במשך 7-12 דקות.





13. כאשר מוציאים את העוגיות, לוקחים עוגיה, שמים מעליה ריבת חלב.




14. סוגרים עם עוד עוגיה מעל.




15. טובלים את הצדדים בקוקוס.




וזאת התוצאה :
xp3a.jpg




מקווה שאהבתם!
אם ניסיתם תספרו לי איך יצא :) 




 

נכתב על ידי , 6/8/2013 20:37  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



160
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לJustCook אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על JustCook ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ