לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג הכי שווה ברשת



Avatarכינוי:  הבלוג הכי שווה ברשת

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

3/2013

פוווווווווווווווווווווסט פתיחה קולולולולולו(:



טובב אז כמו שאמרתי אני חדשה בישרא, ובכל תחום הבלוג 
אבל מקווה שתאהבו את מה שהולך להיות בפוסט ..(:
קדיייימה מתחילים !!!

מתכון לעוגת תותים בקצפת

עוגת תותים וקצפת (צילום: חן שוקרון ,אוכל טוב)

 

 

מרכיבים

  • שתי תבניות (או תבנית אחת) בקוטר 24 ס"מ

לתותים:

  • 1 סלסילה (500 גרם) תותים
  • 2 כפות (25 גרם) סוכר
  • 2 כפות (30 מ"ל) ברנדי או רום

לעוגת הבסיס:

  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
  • 1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • גרידת לימון בינוני אחד
  • גביע (150 גרם) יוגורט 3%
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמן

למלית:

  • 1/2 1 מכלים (375 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 3 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. להכנת התותים: שוטפים ומנקים מהעוקץ את התותים. חוצים לרבעים ומניחים בקערה. מוסיפים את הסוכר והברנדי (או הרום) ומערבבים היטב. מכסים ומעבירים לקירור בזמן שמכינים את עוגת הבסיס.

 

2. להכנת עוגת הבסיס: מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבניות האפייה בנייר האפייה ומשמנים את הדפנות הפנימיות בחמאה.

 

3. מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר וגרידת הלימון, מוסיפים את היוגורט, הביצים, תמצית הווניל והשמן, ומערבבים היטב. מוסיפים את תכולת הקערה לתערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

 

4. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות. (אם אין שתי תבניות ניתן לאפות בתבנית אחת ולאחר צינון מלא לחצות את העוגה לרוחבה בעזרת סכין ארוכה ומשוננת). כל תבנית אופים כ-15-17 דקות. (אם אופים בתבנית אחת זמן האפייה יתארך לכ-30-35 דקות). העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.

 

5. מוציאים ומצננים לחלוטין. מחלצים את העוגות מהתבניות ע"י העברה של סכין חדה בדפנות התבנית ושחרור הקפיץ.

 

6. להרכבה: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים עוגת בסיס אחת לצלחת הגשה. מסננים את התותים מהסירופ שנותר בתחתית הקערה. שומרים את הסירופ.

 

7. מברישים את העוגה במחצית מכמות הסירופ ומורחים מעל מחצית מכמות הקצפת. מפזרים באופן אחיד את התותים על גבי הקצפת. מכסים במחצית השנייה של העוגה ומברישים גם אותה בסירופ שנותר. מורחים שוב את הקצפת שנותרה. מעבירים לקירור לכשעה-שעתיים לספיגת טעמים, ומגישים.

 

 

 


בגדי ים לשנת 2013 

עוד מעט מתקרב הקיץ ולכל הבנות שמעוניינות לקנות בגד ים

הנה כמה בגדי ים מהממים להשוויץ בהם לחברים ..

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

נשיקה ראשוווונה ( :

 

לכל הבנות שלחוצות מהנשיקה הראשונה, אז הנה כמה טיפים בשביל נשיקת החלומות של כל נערה !

קודם כל אל תאכלי משהו שיעשה לך ריח רע מהפה, תקחי מסטיק או סוכריית מנטה.

כאשר הוא בא לנשק אותך אל תלחצי ואל תתפרעי יותר מדי, תהיי רגועה , תעצמי את העיניים ותיכנסי לתוך בועה,

שהאביר שלך מנשק אותך וזאת אמורה להיות נשיקת החלומות שלך וכך היא תהיה אם לא תילחצי !

אחרי הנשיקה תחייכי, תפקחי לאט את העיניים תסתכלי עליו ותגידי לו משפט כמו "וואו" או "אתה מנשק מדהים".

וכך הוא וגם את תזכרו את הרגע הזה וגם כך זה יתגלגל לקשר רציני.

 

 

 

 

טוב אני יודעת שהפוסט הראשון היה קצר, אבל אני רוצה לשמוע תגובות ממכם, מה להוסיף, איך היה הפוסט.

ולפוסט הבא יהיו המון דברים וכתבות מעניינות !

אז בנתיייים תגיבו על מה שיש ומקווה שתאהבבבוו כי כתבתי והשקעעתי !

ביווווש(:

 



 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי הבלוג הכי שווה ברשת , 26/3/2013 18:46  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

33
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , נוער נוער נוער , חטיבה ותיכון
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להבלוג הכי שווה ברשת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הבלוג הכי שווה ברשת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ