לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דברים שאוכלים מכאן


שמי יעל,אם חד הורית ל-2 בנות מקסימות,מגיל צעיר אוספת מתכונים,חובבת משובעת של בלוגים, לא תמצאו כאן מתכונים המחייבים תהליכים ממושכים,אבל מבטיחה שתהנו משפע המטבח שלי.אוהבת את המטבח בכלל,ואת התנור בפרט. אז קדימה,מזמינה אתכם לאפות,לבשל,ולהנות יחד איתי .

Avatarכינוי: 

בת: 50

תמונה




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2013    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

6/2013

פרח ריבה


עוגיות הכי פשוטות,הכי בית שאפשר,

יותר ילדות מהעוגיות האלה הן.

הן מתוקות במראה ובטעם..כל ביס נימוח ופריך.

מתאים לימי הולדת,

לאירוח

ולנשנוש.

את המתכון קיבלתי מבת דודתי.

למעשה זה בצק רב תכליתי,אפשר ליצור ממני את עוגיות הפרח ריבה,

וגם,מגולגלות תמרים ואגוזים.

 



 

המצרכים:

 

1 כוס שמן

1 מחמאה/חמאה

1 כוס סוכר

1 כוס מיץ תפוזים

1 אבקת אפיה

1 סוכר וניל

קמח לפי הצורך

 

 

ההכנה:

לקערה מכניסים את כל החומרים מלבד הקמח,מערבלים באופן ידני את שכל החומרים מתאחדים,

מוסיפים לאט לאט קמח,עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה.

מרדדים,

בעזרת חותכן עוגיות יוצרים צורות

אם החלטתם שאתם רוצים פרח,אז ליצור כמות זהה של פרח סגור,ופרח עם חור.

כדי שיהווה מכסה לפרח הסגור.

אופים בחום בינוני עד להזהבה.

מצננים,

מורחים ריבה על הפרח הסגור,ועל הפרח עם החור בוזקים אבקת סוכר.

מצמידים אחד לאחד.

 

 







נכתב על ידי , 26/6/2013 15:52  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




37,879
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליעל-לוי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יעל-לוי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ