לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930




הוסף מסר

9/2017

חמוצי ענבים - עם רוזמרין עלי דפנה ושום







ענבים זה גם חמוצים....


חומרים

1 ק"ג ענבים - ירוקים ואדומים (אפשר רק ירוקים)

2 כוסות חומץ

2 כוסות מים - מהברז

2 כפות בהרת חמוצים - רוכשים בחנויות תבלינים
3 ענפי רוזמרין - טרי
5 עלי דפנה
5 שיני שום - עם הקליפה
1 כפית צ'ילי - גרוס
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח - גס


אופן הכנה

בסיר לשים מים חומץ ולהביא לרתיחה
להוסיף צ'ילי, מלח, סוכר ולערבב
להוריד מהאש
לשים את השום, עלי דפנה ורוזמרין ולערבב
להוסיף את הענבים ומידי פעם לערבב
לקרר - ורק לאחר יממה להכניס לצנצנת
אפשר להשאיר עוד יומיים מחוץ למקרר ואח"כ לאחסן במקרר

נכתב על ידי , 5/9/2017 09:55   בקטגוריות חמוצים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
46,015
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ