לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2017    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

5/2017

מקלובת כרוב גזר בשר ואורז







מקלובת קוויק... הכנה מהירה ותוצאה טעימה




חומרים לתחתית

חצי כרוב - קצוץ לרצועות גס
4 גזרים - פרוסים לעגולים
2 שיני שום קצוצות


חומרים לשכבה עליונה


2 כוסות אורז - פרסי שטוף ומושרה חצי שעה ומסונן
חצי ק"ג בשר בקר - טחון
חצי כרוב - קצוץ גודל בינוני
1 כפית תבלין זותא לבנה - רוכשים בחנויות תבלינים
צרור גדול נענע - לקצוץ

צרור גדול פטרוזליה - לקצוץ

3 שיני שום - קצוצות
4 כפות רסק עגבניות
רבע כוס שמן
2 כפיות גדושות מלח - גס
1 כפית גדושה פלפל שחור - גרוס

1 כפית צ'ילי - גרוס

1 כפית סוכר
מיץ מלימון אחד



אופן הכנה

לרפד סיר גדול בנייר אפיה
לפזר גזר באופן שווה ומעל לפזר כרוב
לערבב חומרים לשכבה עליונה ולשים באופן שווה על תחתית הכרוב.

לצקת 5 כוסות מים ולשים על האש

להביא לרתיחה להוריד את הטמפרטורה לאדות מעט את המים שיספחו לתבשיל
* מעל התבשיל לשים נייר אפיה נוסף - זה מונע מהשכבה העליונה להתייבש.
להכניס לתחתית התנור בבישול איטי 125 מעלות למשך 5 - 6 שעות

או בבישול יותר מהיר 165 מעלות כ- שעתיים

יש צורך מידי פעם לבדוק באם מתייבש מידי להוסיף עוד רבע כוס מים.
להוציא מהתנור ולהפוך על מגש גדול

להגיש חם.

נכתב על ידי , 15/5/2017 19:11   בקטגוריות מנות עיקריות, מקלובות  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
45,522
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ