לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2017    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

3/2017

עופיון ממולא אורז, צימוקים דובדבנים ותבלינים - על מצע גזר ותפו"א







עופיון- ממולא וחגיגי - מתאים לפסח ליל הסדר - הבא עלינו לטובה

אפשר בגרסת עוף - להכפיל את הכמויות


חומרים
לעופיון אחד


מלית

חצי כוס אורז - לשטוף ולבשל עם 1 כוס מים, 2 כפות שמן רבע כפית מלח (כמו שמבשלים אורז
לבן)

1 כפית בהרת - קובה
רבע כפית - כורכום
רבע כפית פלפל שחור - גרוס

קורט
צ'ילי - גרוס

1בצל - קצוץ
רבע כוס צימוקים
4 דובדבנים - משומרים
3 כפות שמן

חומרים למצע

2 גזרים - לשטוף ולחתוך
2 תפוחי אדמה - לקלף ולחתוך


אופן הכנת העופיון


לחמם שמן ולהוסיף את הבצל, לטגן לצבע זהוב
בקערה לשים : אורז מוכן, בצל מטוגן, צימוקים דובדבנים ותבלינים ולערבב

ולמלא את העופיון - לסגירת העופיון אפשר עם 2 קיסמים או עם חוט ומחט
למרוח כף שמן, לפזר חצי כפית מלח גס, רבע כפית בהרת קובה, קורט פלפל שחור גרוס, קורט צ'ילי

שלב שני


להכניס לשקית קוקי : גזר, תפוחי אדמה - אח"כ עופיון ולסגור שקית

ולהכניס לתחתית התנור על גבי רשת
לבישול איטי - טמפרטורה 125 מעלות 4 - 5 שעות- 5 דקות לפני שמוציאים חותכים את השקית ליציאת הנוזלים
לבישול מהיר - 170 מעלות שעה עד שעה וחצי- 5 דקות לפני שמוציאים חותכים את השקית ליציאת הנוזלים

להגיש חם






נכתב על ידי , 14/3/2017 17:01   בקטגוריות ממולאים, מנות עיקריות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
46,541
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ