לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2017    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

10/2017

עוגה טעימה ומטריפה - לקפה







תבנית בבקה


חומרים לפרורים

1 וחצי כוסות סוכר חום
1 כף קינמון
קורט ציפורן
קורט הל

חצי כוס סוכר לבן

2 כוסות קמח

קורט מלח

100 גרם מחמאה מומסת

חצי כוס אגוזי מלך - קצוצים

1 כוס אגוזי פקאן - קצוצים

אופן הכנת הפרורים

לערבב ידני :
סוכר חום, קינמון ציפורן והל

להוסיף

סוכר לבן, קמח מלח - לערבב

להוסיף מחמאה ולערבב

להוסיף - אגוזי מלך ופקאן


חומרים לעיסת העוגה


150 גרם מחמאה
1כוס סוכר

3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 וחצי מיכלי שמנת חמוצה


חומרים יבשים - לערבב :

2 וחצי כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית אבקת סודה לשתיה

חצי כפית מלח

אופן הכנת העיסה

במיקסר בחלק גיטרה:
מחמאה וסוכר לערבל
להוסיף ביצים בהדרגה ותמצית וניל

להוסיף תערובת חומרים יבשים ולסרוגין שמנת חמוצה

תוך עירבול תמידי עד לעיסה חלקה.


לשמן היטיב ולקמח - תבנית בבקה
לצקת חצי מתערובת העיסה
לעשות מעין תעלה בעזרת מרית
לצקת את תערובת הפרורים
מעל לצקת ולשטח את מחצית תערובת העיסה
להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות במשך 65 דקות
כמובן לבדוק בעזרת קיסם שיצא יבש
לקרר במשך שעה עד שעה ורבע ואז להפוך אותה
לפזר אבקת סוכר


נכתב על ידי , 8/10/2017 12:39   בקטגוריות עוגות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי: 




קוראים אותי
46,016
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ