לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

12/2017

ממולאי בטאטה - בבשר בצל ורוזמרין










בטאטות ממולאות מתכון שנולד בחנות הירקות ובשפע הבטאטות...שווה מאמץ....

14 בטאטות מזן קטן וצר או לחלופין 6 בטאטות גדולות, פלפלים אדומים צהובים ירוקים (בינוניים)

לקלף בטאטות ולרוקן בעזרת קולפן ארוך - פעולה שדורשת סבלנות...המלצה להשתמש בבטאטות גדולות...


חומרים למלית


חצי ק"ג בשר בקר - טחון

1 בצל גדול - קצוץ קטן

3 שיני שום - כתושות

1 כף רוזמרין טרי - קצוץ

חצי כפית מלח - גס

רבע כפית פפריקה - חריפה

חצי כפית כורכום

חצי כפית פלפל שחור

5 כפות שמן זית


חומרים  מעל הבטטות


3 שיני שום - כתושות

4 כפות שמן - זית

חצי כפית מלח - גס

רוזמרין טרי - 2 ענפים לפזר


אופן הכנת המלית


לחמם שמן, להוסיף בצל ולטגן לצבע זהוב

להוסיף בשר ולהמשיך לטגן על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב - עד לצמצום הנוזלים

להוסיף את שאר החומרים - לערבב אחרי 2 - 3 דקות להוריד מהאש - ולקרר


אופן הכנת המנה


למלא את הבטאטות, הפלפלים ולהניח בתבנית מרופדת נייר אפיה

להזליף שמן זית, לפזר מלח גס ועלי רוזמרין

להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות שעה עד שעה ורבע - במידה ויבש אפשר בתחתית התבנית לצקת רבע כוס מים

להגיש חם



נכתב על ידי , 4/12/2017 10:33   בקטגוריות מנות עיקריות, ממולאים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי: 




קוראים אותי
46,848
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ