לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


שלום, שמי יהודית...האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי . אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם. בהצלחה לכולנו....

Avatarכינוי:  יהודית כהן מורחיים

מין: נקבה




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

9/2013

פסטה תרד ים תיכוני


פסטת תרד של חברת מעדנות!!!

 

קיבלתי לנסות 2 סוגי פסטה, האחד פסטה עם תרד והשני פסטה רגילה (עליה אני מתכננת להכין משהו מתוק)

 

הפסטה מאוד טעימה רכה ונעימה לחך, אני  חושבת שמוצרים טריים תמיד יותר טובים.

 

לדעתי כדאי לקנות ולהכין את הפסטת תרד ים תיכוני

 

תוסיפו לזה סלט ירוק גדול ואתם מסודרים לארוחת הערב




החומרים להכנת הפסטה והרוטב




הפסטה לאחר הפשרה- לחתוך לרצועות- להכניס לסיר עם מים רותחים מתובל במלח

לאחר הבישול יש לסנן את הפסטה


לרוטב: בסיר שטוח שמן זית, שום קצוץ ועגבניות חתוכות לערבב- להוסיף רוטב עגבניות- זיתים וגבינה ולערבב

הרוטב התבשל ומוכן לקבל את הפסטה   - להוסיף את הפסטה המסוננת ולערבב


להגיש את הפסטה הים תיכונית בקערה עמוקה-ראו כמה הצבעים עזים ויפים - הפסטה טעימה מאוד כשהיא חמה 


מתכון לפסטה ים תיכוני:
-
החומרים:
1 חבילה  פסטה תרד של חברת מעדנות
חופן של זיתי קלמטה קצוצים
150 גרם גבינה בולגרית% 5
2 עגבניות בשלות
בצל לטיגון
2 שיני שום קצוצות
שמן זית
רוטב עגבניות לפסטה עם בזיליקום (של שופרסל) אפשר להשתמש ברסק עגבניות רגיל
-
אופן ההכנה:
להפשיר את הפסטה לילה במקרר.
לפתוח את הגליל ופרוס על השיש, לקחת גלגלת של פיצה או סכין, לחתוך את הפסטה לרצועות.
להרתיח מים בסיר עמוק ולהוסיף כף מלח, להוסיף את הפסטה אחד אחד לתוך המים הרתוחים.
לבשל את הפסטה אל דנטה, לסנן את המים.
-
רוטב:
בסיר שטוח למזוג 2 כפות שמן זית, להוסיף את השום הקצוץ, להוסיף את העגבניות הקצוצות, לטגן עד אשר מתרכך
להוסיף את רוטב העגבניות (מהקופסא של שופרסל, אפשר להוסיף רוטב עגבניות רגיל) לערבב היטב.
להוסיף את זיתי הקלמטה ולבסוף את ריבועי הגבינה בולגרית, לערבב מעט , לתבל עם מלח ופלפל כל אחד לפי טעמו.
להוסיף את הפסטה לסיר עם הרוטב ולעבב בתנועות הקפצה.
להגיש חם בצלחת הגשה עמוקה. אפשר להכין סלט ירוק גדול ולהגיש יחד עם הפסטה ..... תתקבל ארוחה עשירה וטעימה!
נכתב על ידי יהודית כהן מורחיים , 11/9/2013 11:31  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




1,349,005
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליהודית כהן מורחיים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יהודית כהן מורחיים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ