לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2011    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

7/2011

מתכון לביסוני פירה תפוחי אדמה.


צהריים טובים!

אם אתם נכללים בקבוצת האנשים שאין לה כוח להכין ארוחת צהריים

 

שדורשת יותר מידי מאמץ - הנה מתכון פשוט שלא דורש יותר מידי מאמץ.

 מתכון לביסוני פירה תפוחי אדמה נפלאים.

   

המצרכים הדרושים


8 תפוחי אדמה בינוניים

חצי קופסאת שימורי גרגרי תירס

2 כפות חמאה (50 גרם)

שן שום כתושה

מעט שומשום (2-3 כפיות בערך)

 כ-6 כפות פירורי לחם
 ביצה טרופה
 מלח
 פלפל


  אופן ההכנה




חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, שמים בסיר גדול. מכסים את תפוחי האדמה במים(עד שהמים יגיעו קצת מעל תפוחי האדמה)

מוסיפים כף מלח ונותנים להם להתבשל על האש עד שאתם יכולים לנעוץ מזלג בתפוחי האדמה והם רכים (או לחילופין, מכניסים אותם בשלמותם, אחרי ששטפתם אותם כמובן מחכים שהם יתרכחו ומסרים את הקליפה כשהם קרים).

כאשר הם רכים, מורידים את הסיר מהאש, מסננים את תפוחי האדמה מוסיפים את החמאה ומועכים היטב בעזרת מועך תפוחי אדמה
ונותנים לו להתקרר מעט עד שתוכלו לגעת בו עם הידיים.
בנתיים מחממים תנור ל180 מעלות.
מוסיפים את שאר התוספות, חצי קופסאת שימורי גרגרי תירס, שן שום כתושה ומעט פלפל - אם חסר מלח מוסיפים עוד קצת.
מערבבים הכל ובעזרת הידיים יוצרים כדורים.
בקערה שמים כ6 כפות של פירורי לחם יחד עם 2-3 כפיות שומשום ומערבבים מעט.

ובקערה נוספת שמים ביצה וטורפים אותה, שמים את כדורי תפוחי האדמה במעט ביצה,

שימו לב לא לשים יותר מידי אחרת לא תוכלו לעבוד איתם. לאחר מכן שמים את כדורי תפוחי האדמה

בתערובת פירורי הלחם והשומשום ואופים למשך 20-30 דקות בתבנית מעט משומנת,

או עד שהכדורים שלנו משחימים.

 










יצא פשוט קירספי מבחוץ ורך מבפנים, נהדר :)

 


והיום אני ממליצה על יוזי! אחד ה-אנשים :)




 



ואני ממליצה על האלבום הבא למי שאוהב מטאל משוכלל יותר עם המון גיוונים, אלבום שאני מכירה בעל פה כבר מרוב

ששמעתי אותו כל כך הרבה, ממליצה לשמוע.



נכתב על ידי , 27/7/2011 13:43  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

16,038
הבלוג משוייך לקטגוריות: אהבה למוזיקה , בישול , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למיטיבת לסת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מיטיבת לסת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ