לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2011    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

9/2011

אצבעות גבינה קלות להכנה


אצבעות גבינה פריכות וטעימות שכיף לקחת גם לבית הספר.

מתכון קל, כרגיל :)

 


 


המצרכים הדרושים


120 גרם קמח חיטה לבן (3/4 כוס)

קורט מלח

1 כפית קארי

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

50 גרם גבינה צהובה, צ'אדר, אמנטל, קשקבל, גאודה, פרמזן איזה גבינה שאתם אוהבים מגוררת.

1 ביצה טרופה


לקישוט:

1 ביצה

שומשום או קצח לקישוט



אופן ההכנה


שמים את הקמח, המלח, הקארי והחמאה בקערה.

מערבבים מעט ובעזרת הידיים מפוררים את הקמח יחד עם החמאה, עד שנוצרת לך תערובת פירורית, כמו פירורי לחם.

מוסיפים ביצה טרופה אחת, מערבבים במיקסר או בעזרת הידיים את התערובת הפירורית עד שנוצר לכם בצק חלק ואחיד.

שמים ניילון נצמד ומניחים לבצק להתקרר במשך 30 דקות במקרר.

לאחר 30 דקות מקמחים מעט משטח עבודה, בעזרת מארוך משטחים את הבצק לכדי 5 ס"מ,

חותכים מקלות\אצבעות ארוכים ושמים על גבי תבנית מכוסה בנייר אפייה.

טורפים ביצה, בעזרת מברשת מורחים כל אצבע בביצה ומשקטים בקמח או בשומשום.

שמים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ10-15 דקות, עד שהאצבעות משחימות מעט.


 אפשר לאכול גם קר וגם חם.




בתיאבון ושנת לימודים מוצלחת.

 



נכתב על ידי , 1/9/2011 17:15  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



15,999
הבלוג משוייך לקטגוריות: אהבה למוזיקה , בישול , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למיטיבת לסת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מיטיבת לסת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ