לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בלוג מתכונים.


בלוג מתכונים, יהיה פה הכל מהכל- עוגיות, מאפים, עוגות, תבשילים ועוד..

Avatarכינוי: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


6/2011

מתכון לבצק עלים מומלא טונה ורסק עגבניות


אחרי שבועות שנמאס מהגבינה ונשאר בצק עלים, אפשר למלא אותו באלטרנטיבות מגניבות וטעימות. אני בחרתי בטונה ורסק עגבניות בעיקר בגלל חיבתי לטונה מוציא לשון 

זה ממש קל להכנה, אפילו פחות מחמש דקות וזה יוצא אחלה ארוחת בוקר עם ביצה קשה וסלט קטן בצד.

מרכיבים-

(יוצא אחד ארוך, קטן. אם אתם רוצים 2 אז תכפילו את המרכיבים וכן הלאה)

60 גרם טונה בשמן (אפשר גם במים זה לא משנה אבל זה יוצא קצת יבש)= קצת יותר מקופסת טונה

2 כפות גדושות של רסק עגבניות

עלה אחד מבצק עלים (אפשר להשתמש בשלושה ואז בין כל שכבה למרוח שמן ולסגור)- הבצק חייב להיות מופשר במקרר למשך לילה 

שמן

חלמון ביצה למריחה

אופן ההכנה-

מחממים תנור מראש ל180 מעלות

פותחים את הבצק עלים ומרססים שמן, בהתחלה של הבצק מורחים כמות נדיבה של רסק עגבניות לאורך הבצק, בקערה נפרדת מערבבים את הטונה המסוננת עם קצת מלח ופלפל ומניחים על ההתחלה של הבצק, מגלגלים את הבצק, סוגרים ומרססים שמן מעל.

מורחים מעל הבצק את החלמון ביצה ומכניסים לתנור ל20 דקות.

בתאבון! (:

נכתב על ידי , 11/6/2011 12:33  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מתכון לעוגת ביסקוויטים מרשימה


עוגת ביסקוויטים היא עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד. אני אישית כל פעם שיש לי רצון לעוגה קלה אני מכינה אותה אז בואו נתחיל.

 

מרכיבים:

1 חבילת פתי בר- רצוי שוקו שוקולד צ'יפס

1 כוס חלב 

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי

1 חבילת שמנת עמידה להקצפה 38% מסדרת השף הלבן (250 מ"ל)

1 כף סוכר

 

אופן ההכנה:

מערבבים במערבל את השמנת העמידה, הפודינג, הסוכר והחלב עד שיווצר לכם קצפת עמידה.

- מכינים נס קפה בכוס,עם כפית סוכר אחת, כפית נס קפה חצי מים חמים וחצי חלב, בתבנית מלבנית בינונית מתחילים לסדר את הפתי ברים,

קודם טובלים את הפתי ברים בנס קפה ואז מסדרים אותם לאורך התבנית, אחרי שמסיימים שכבה אחת, מורחים כמות נדיבה של הקצפת

ומשטחים אותה לאורך התבנית, אחרי שמסיימים עם הקצפת מוסיפים עוד שכבה של פתי ברים ואז שמים עוד קצפת מעל זה.

מוסיפים שכבה אחרונה של פתי ברים ומוסיפים מעל זה את כל הקצפת שנשארה, משטחים את הקצפת. 

אפשר לשים על העוגה כל מה שעולה על רוחכם, שוקולד מומס, מקופלת, עדשים וכו', אני פיזרתי שוקולד מומס ושוקולד צ'יפס, אחרי שסיימתם להכין את העוגה עטפו אותה בנייר אלומיניום והכניסו למקרר לכמה שעות.

בתאבון! חיבוק של הסוררת


נכתב על ידי , 3/6/2011 17:41  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





2,261
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול , עבודות יצירה , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לthe cook(: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על the cook(: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ