לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בלוג המתכונים של מירבי


אוכל אוכל ושוב אוכללללל מתכונים מהמטבח המרוקאי של אמא בלוג המתכונים של אמא העוגות של אמא הסלטים של אמא

כינוי:  mirave ben tal

בת: 33

Skype:  miravy27 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


6/2011

סופלה שוקולד - קרין גורן


 


 


סופלה ממש מוצלח של מקרין גורן עם המון אהבה ושיהיה לכם יום מתוק.......


 


 מצרכים:

ל-4 מנות זוגיות ענקיות: 
300 גרם שוקולד מריר 
250 גרם חמאה 
חצי כוס סוכר (100 גרם) 
2 ביצים שלמות + 6 חלמונים 
2 כפיות ברנדי (10 מ";ל) 
חצי כוס קמח (70 גרם) 

להחביא בפנים (לא חובה): 
8-12 קוביות שוקולד לבן 

לקישוט
אבקת סוכר 

להגשה
4 כדורי גלידה 

אופן ההכנה: 
מחממים תנור ל-200 מעלות.  ממיסים שוקולד, חמאה וסוכר במיקרוגל או מעל סיר אדים.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, חלמונים וברנדי.  מוזגים מעט מתערובת השוקולד החמה לקערה עם הביצים ומערבבים היטב. מעבירים את כל תערובת הביצים לקערה עם תערובת השוקולד ומערבבים היטב (תהליך זה נקרא השוואת טמפרטורות ומבטיח שהביצים לא ייקרשו במגע עם השוקולד החם). 
מוסיפים קמח וטורפים עד שהתערובת חלקה ללא גושים. מוזגים את התערובת לכלים, עד 3/4 גובה הדפנות. מטביעים במרכז כל כלי 2-3 קוביות שוקולד לבן. 
אופים כ-20 דקות, עד ששולי העוגה יציבים והמרכז עדיין נוזלי. 
מוציאים מהתנור ומגישים מיד (לא שוכחים להזהיר את האורחים שהכלים לוהטים). מומלץ לקשט עם אבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם כדור גלידה (עדיף להניח את הגלידה בקערית נפרדת ולא מעל העוגה החמה, שלא תימס מהר מדי). 
 

 

 

סופלה שוקולד נוסף (בית קטן וטוב)

 

במיוחד עבור שרפובה...... בהצלחהההה..... עם סירטון.......



נכתב על ידי mirave ben tal , 18/6/2011 08:53  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   4 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmirave ben tal אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על mirave ben tal ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ