לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

5/2014

קינוח מדהים של פבלובה תותים בשמנת בכוסות אישיות


קצת שינוי לשבועות מכל העוגות גבינה וגם הזדמנות מצויינת לנצל את התותים האחרונים לעונה:

שכבות מענגות של מרנג ותותים בשמנת. כפית ארוכה שאוספת ביס מלמעלה עד למטה וכל שנותר

הוא לעצום את העיניים ולהרגיש בחלום.

 


 

החומרים: ל- 4 כוסות אישיות


4-5 נשיקות מרנג קנויות

2 כפות שמנת חמוצה

1 שמנת מתוקה

סלסלת תותים

2 כפות סוכר

 


 

אופן ההכנה:


שוטפים את התותים ומסירים את הקוצים.

8 תותים + כף סוכר טוחנים במעבד מזון לרוטב חלק, ואת שאר התותים חותכים לרבעים.

 

מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר. כוס מהקצפת מעבירים לכלי ומערבבים עם השמנת החמוצה

ועם 2 כפות מרוטב התותים, ומכניסים לשקית זילוף ללא צנתר.

 

את יתרת הקצפת מכניסים לשקית זילוף נוספת עם צנתר בצורת כוכב.

 

ועכשיו ניגשים להרכבה:


בתחתית הכוסות מפוררים מעט מרנג.

על המרנג מניחים מספר תותים חתוכים.

על התותים מזליפים את תערובת התותים בשמנת עד לגובה של 3/4 מגובה הכוס ומעליה מזליפים מעט רוטב תותים.

מעטרים בקצפת ומעליה מניחים חצי תות.


 

חג שמח אהובים שלי!
נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 31/5/2014 20:43  
הקטע משוייך לנושא החם: חג השבועות
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



892,001
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ