לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

7/2013

נקניקיות ספירלה על מקל


לכבוד החופש הגדול, וגם לכבוד סתם כך שאני מתה עליה, הזמנתי את אחייניתי המקסימה, מעיין,

לאחר צהרים של כיף, בו החלטנו לנצל את זמן האיכות המיוחד של שתינו להכנת ארוחת ערב מדליקה

מ- נקניקיות!

הרעיון המשגע הזה יכול להיות יופי של אטרקציה במסיבות יום הולדת או לסתם אירוח של כיף

והיופי המתקבל בצורה הזו משתלב מצוין עם הטעם בו הבצק הוא לא מאד דומיננטי כמו במתכון "משה בתיבה"

שאנו מכירים, ולפי חוות הדעת של הטועמים הצעירים, טעים בהרבה יותר.

כל כך יפה וטעים להגיש את הנקניקיות בצורה הזו, כמו זר פרחים ענק וריחני.

קבלו את הרעיון המשגע הזה, והכינו גם אתם עם ילדיכם. פעילות מהנה מובטחת והנקניקיות?

נעלמו כמעט באותה השניה בה הנחתי מידי את המצלמה.

מגישים עם קעריות קטנות של קטשופ, רוטב אלף האיים או כל מטבל אחר שאוהבים. טובלים וזוללים.

הרעיון, אגב, יכול להיות יופי של אטרקציה במסיבות יום הולדת או לאירוח של דרדסים אחרים, והיופי המתקבל

בצורה הזו משתלב מצוין עם הטעם בו הבצק הוא לא מאד דומיננטי כמו במתכון "משה בתיבה" שאנו מכירים,

ולפי חוות הדעת של הטועמים הצעירים, טעים בהרבה יותר.

 

 

החומרים:

 

250 גרם בצק עלים מרודד קפוא – מופשר לילה במקרר

1 חבילת נקניקיות 

קטשופ

שומשום

שיפודי עץ

נייר אפיה

 

אופן ההכנה:

 

נועצים בכל שיפוד נקניקיה לאורכו.

 

 

 

פורסים את הבצק על משטח עבודה וחותכים לרוחב הבצק פסים ברוחב של כס"מ כל אחד.

 

 

מגלגלים כל פס בצק מסביב לנקניקיה המשופדת, בצורת ספירלה וסוגרים את קצות הבצק בתחתית הנקניקיה מסביב לשיפוד.

 

 

 

מניחים את הנקניקיות המדורדסות על נייר אפיה ומורחים את הבצק בשכבה דקה של קטשופ.

 

בוזקים על הבצק המרוח בקטשופ, שומשום ומכניסים לתנור מחומם ל 170 מעלות לכחצי שעה, עד להזהבת הבצק.

 

מתקבל להיט! מגישים עם קעריות קטנות של קטשופ, רוטב אלף האיים או כל מטבל אחר שאוהבים. טובלים וזוללים.

 

הרעיון, אגב, יכול להיות יופי של אטרקציה במסיבות יום הולדת או לאירוח של דרדסים אחרים, והיופי המתקבל בצורה הזו

משתלב מצוין עם הטעם בו הבצק הוא לא מאד דומיננטי כמו במתכון "משה בתיבה" שאנו מכירים, ולפי חוות הדעת של

הטועמים הצעירים, טעים בהרבה יותר.

 



 

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 29/7/2013 19:51  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



894,653
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ