לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

6/2012

שבלולי פילו ממולאים בפרגיות וצנוברים


הי לכולם,

שמתם לב שטיפ טיפ טיפונת ירדתי בפעילות של הבלוג?

אז אם שמתם לב אני רק רוצה לספר שאני נמצאת בחודש מטורף שבו הכנות לבר המצווה של בני הקטן,

מהולות בהתחייבויות רבות לעבודה / בית / משפחה, לקחו ממני כל רגע פנוי.

אז שיהיו באמת רק דברים טובים להיות עסוקים בשבילם ורק שתדעו, קוראיי היקרים, שאני לא שוכחת אתכם לרגע

ואני כל הזמן ממשיכה לצלם את מה שאני מבשלת, בכדי שבכל רגע פנוי יהיה לי משהו חדש להעלות לבלוג.

בעזרת השם, עוד שבועיים שלושה, הלחץ הגדול יהיה מאחוריי.

בינתיים הרשו לי לפנק אתכם במתכון משגע שכל מי שיטעם אותו יעבור לגור אצלכם בבית...

אז... תנו אותו רק למי שאתם אוהבים!

 

 

 

החומרים:


חבילת דפי פילו

חצי ק"ג פרגיות קצוצות קטן בסכין

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתוש

1 כף סילאן

100 גרם צנוברים קלויים

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

מלח, פלפל

2 כפות פירורי לחם.


ההכנה:


מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפם את השום ואת הפרגיות ואת התבלינים.

מטגנים עד שהפרגיות מתחילות להשחים. מוסיפים את הסילאן ואת הצנוברים

ומכבים את האש.

מסננים ומקררים.

מוסיפים פירורי לחם ומערבבים.

 

חותכים את כל חבילת הפילו לשניים לרוחבה.

לוקחים בכל פעם שני חצאים יחד, מורחים בשמן את השכבה העליונה.

שמים מהמלית בקצה הרוחבי של העלה ומגלגלים בצורה רופפת.

את הגליל שנוצר מקפלים פנימה לצורת שבלול.

מניחים בתבנית ומרססים בשמן.

אופים בחום של 170 מעלות עד להזהבה.

 

 

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 5/6/2012 21:07  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



720,492
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ