לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

4/2012

תפוחי אדמה ובטטות, צלויים בתנור עם ירקות שורש


תוספת נפלאה, יפה ומרשימה, קלה להכנה אשר תפתיע את הסועדים במיגוון הירקות שהיא מכילה.

חלק מהם, לדעתי, גם ישאלו אתכם מה היא מכילה בדיוק כי קצת קשה לעלות על - קולורבי, למשל,

כשהוא מגיע במרקם נימוח שכזה.

אז צאו לדרך. כל שאתם צריכים זה את המרכיבים וחצי שעה.

 

 

החומרים:

 

3 תפוחי אדמה

1 בטטה

2 גזרים

1 שומר

1 קולורבי

3 שורש פטרוזיליה

10 בצלצלי שאלוט

ראש שום שלם חצוי בקליפתו

שמן זית

2 כפות סילאן

מלח, פלפל

מעט כורכום

רוזמרין, עלי מרווה.

 

ההכנה:

 

קולפים וחותכים לחתיכות גדולות את כל הירקות.

 

מזליפים שמן זית, סילאן, מלח ופלפל, ומערבבים עם כפות הידיים.

 

מפזרים את עשבי התיבול.

 

מסדרים בתבנית חסינת חום ואופים עם נייר כסף עד לריכוך.

 

מסירים את הנייר ומשחימים מספר דקות.

 

 

 

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 3/4/2012 06:11  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



666,941
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ