לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

5/2011

חיתוכיות ריבה וגרנולה


כשמתחשק משהו טעים ליד הקפה. משהו מושחת, אבל רק חצי.

שיהיה בו גם קמצוץ בריאות לניטרול ייסורי המצפון.

ברגעים כאלה - אני הולכת על העוגיות הנפלאות הללו.

דקותיים של עבודה ולתנור.

התוצאה כל כך טעימה ורק חצי מושחתת.

קבלו את החיתוכיות החתיכות הבאות:

 



החומרים הדרושים:


175 גרם חמאה רכה
2/3 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס קמח
1/3 כוס קורנפלור
חצי כפית אבקת אפיה

חצי כוס ריבת תותים.

כוס גרנולה.

אני השתמשתי בזו המעולה של שופרסל - עם אגוזים שקדים וגרעינים.

היא לא מתוקה מדי ולכן משתלבת יופי על הריבה. כמו כן, היא עמוסה באגוזים ושקדים,

להבדיל מגרנולות אחרות שצריך לחפש בזכוכית מגדלת את הפינוקים הטעימים.

 

 


 

לערבל במיקסר בוו גיטרה את החמאה והסוכר. להוסיף ביצים אחת אחרי השניה ולאחר מכן את שאר החומרים.
לתת עוד עירבול לאיחוד ולשטח בתבנית משומנת.

למרוח ריבת תותים מעל הבצק ולפזר את הגרנולה.

 

לאפות בתנור בחום 150 מעלות כ-50 דקות או עד להזהבה.

 

 

לאחר שמוכן, יש לקרר היטב ולחתוך לריבועים.

ממממ... זה טעים. הכנתם כבר את הקפה?

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 14/5/2011 14:48  
18 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



894,055
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ