לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

5/2011

CHEF IN BLACK


כדאי לו שהקציצה הזו תהיה ממש שווה את זה!

כך אני, ממלמלת לעצמי מתחת לאף בעודי תקועה בפקק של שעתיים בדרך לאירוע הטעימות

ב-Black Bar 'n' Burger ברמת החייל.

מסביבי. מכל סביבי. מכוניות. מכל מכונית מתנופף דגל בצבע ירוק או צהוב, ובנוסף מוזיקה שבוקעת בפול ווליום.

בדיקה קלה בגלגלצ העלתה שבדיוק היום! היום! עכשיו! מתקיים לו משחק חצי גמר אליפות המדינה בכדורגל,

ולפי מה שקורה סביבי - כנראה שגם חצי מדינה בדרך לאיצטדיון לראות את המשחק.

 

הסיבה להגיעי לסניף הרמת חיילי של צחי בוקששתר, השף והבעלים של   Black Bar 'n' Burger,

היתה פסטיבל שיתקיים בסניפי הרשת החל מה-15/5/11, ואשר בו יציגו מיטב השפים –

דרור פילץ, נעם דקרס, אייל לביא וליאון אלקלעי,  מנות שף, עשויות מהבשר האיכותי של Black Bar 'n' Burger.

 

 

בשניה שנכנסתי למקום כבר הרגשתי הרבה יותר רגועה. התפאורה החמימה והתאורה הרכה הזמינו אותי להתיישב מיד,

צחי בדיוק הציג את עצמו ואת השפים המשתתפים בפסטיבל וזהו. המנות התחילו להגיע.




 

לפתיחה, כך בשביל לחמם מנועים. הוגשה לנו חלת הבצל המפורסמת של המקום.

בנות, לא בנות. יאללה. ככה עם הידיים והרוטב. מממממ כמה שזה טעים.

 

 

אייל לביא, שף מסעדת רוקח 73 , רקח המבורגר טרטר, צרוב קלות בגריל עם איולי צ'יפוטלה מעושן וסלט פלפלים קלויים.

אני לא חסידה גדולה של בשר נא כך שלא כל כך התחברתי למנה הזו, אך לפי שותפיי לשולחן היה ניתן להבין שהמנה טעימה ביותר.

לחובבי הז'אנר כמובן.

 

 

המנה הבאה שהגיעה היתה יצירת כפיו של נעם דקרס, שף קבוצת ליליות יגיש קציצות בשר עם בורגול וצימוקים

על תבשיל בצל ירוק ושעועית ענק. מנה טעימה מאד ובעלת טעם חמצמץ מה שנתן טוויסט קטן לעלילה.




דרור פילץ, אמן הבשרים המעושנים, הגיש מנה ישראלית פטריוטית, המבורגר עם חטיף פלאפל.

המנה היתה טעימה ביותר והביסלי פלאפל שמעליה נתנה לה טעם וטאץ' מיוחדים.



 

המנה שהיתה גולת הערב מבחינתי, היתה של השף ליאון אלקלעי, שף יועץ של מסעדת טרנטינו, 

אשר נעדר לצערי מהערב, עקב נסיעה דחופה.

ליאון הציג טוויסט אסייאתי:  שיפודי בשר מעודנים עם רוטב קארי תאילנדי ריחני ואורז מטוגן.

המנה הזו היתה - איך לומר במילים יפות - ללקק את הצלחת. אבל בלי להשאיר שבויים.


 

מה שהיה הכי הכי כיף מבחינתי - היה לפגוש את השף צחי בוקששתר שאותו אני מעריצה בסתר כבר שנים רבות.

צחי התגלה כחייכן אמיתי, ולא רק בטלויזיה. והנה תמונה למזכרת:

 


 

המנות מוגשות גדולות מאד ובמחיר משתלם - 65 שח למנה. (מנת שף, זוכרים?)

 

ועוד פינוק אמיתי רק בתקופת הפסטיבל -

כל המזמין את אחת ממנות השף יוכל לקבל 1/3 בירה קרלסברג ב- 15 שח, ו-1/2 ליטר ב-19 שח.

 

אז....למה אתם מחכים?

 


על השפים והמנות המשתתפות:

 

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 12/5/2011 17:55  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



891,304
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ