לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

1/2011

עוגת שיש הכי קלה והכי טעימה


עוגה קלה , בחושה, פרווה ונהדרת עם הקפה. הופכת כל שבת בבוקר או סתם אחר צהריים שגרתי לחגיגה.

 




החומרים ל- 2 -תבניות אניגליש קייק:


2.5 כוסות קמח תופח
1.5 כוס סוכר
...1 חב' מרגרינה בטמפ' החדר (או חמאה למי שלא משנה לו פרווה)
4 ביצים
1 כוס מים, מיץ תפוזים או חלב
לערבל בקערת המיקסר את כל החומרים לתערובת אחידה ולמלא חצי תבנית אינגליש קייק בחצי מהתערובת.


ועכשיו:
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר
לערבב קקאו וסוכר ולהוסיף למחצית הנותרת של התערובת.


להוסיף את העיסה לתבניות ובעזרת סכין ליצור "קישקושי" שיש לפי הכיף שלכם.


וזהו. לתנור לחום בינוני גבוה (בתנור שלי זה 150 מעלות) לסביבות
30-40 דקות +- ו/או עד שקיסם שמוחדר לאמצע העוגה יוצא נקי.


כשהעוגה מתקררת אפשר לזרות אבקת סוכר מעליה.


בהצלחה ובתיאבון, וספרו לי איך יצא...

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 18/1/2011 17:59   בקטגוריות עוגות בחושות, עוגות ועוגיות  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



707,924
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ