לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

1/2011

פסטרמה ביתית בצ'יק


הילדים שלי, ואני מניחה שגם ילדים אחרים כמותם, משוגעים על פסטרמה. עם חומוס, בלי חומוס, העיקר שיהיה בסנדוויץ.

במשך שנים הייתי קונה בסופר עד שיום אחד עלה לי רעיון להכין בבית. ניסיתי ונדלקתי.

ההכנה פשוטה ביותר והטעם נפלא. אין להשוות לזו הקנויה לא בטעם, לא בבריאות ובטח לא במחיר. הביתית זולה בהרבה יותר.קונים נתח של חזה הודו ומבקשים מהקצב להוציא את העצם ולנקות שומנים.בבית מניחים את הנתח בקערה. מזליפים מעט שמן, דבש, מלח, פלפל, תבלין עוף בגריל, פפריקה מתוקה ואבקת שום. מעסים היטב את הנתח בכל החומרים ומניחים בתבנית. מפזרים מעל פלפל גרוס או כל משהו קראנצי אחר שמתחשק ומכניסים לתנור במצב גריל. צולים עד להשחמה משני הצדדים וזהו.יוצא עסיסי ומתאים לכל מטרה. לסנדוויץ, לסלט ואפילו להקפצה בתבנית.

הריח שמתפשט בבית מזעיק את השכנים ומיותר לציין שאני מכינה תמיד שני נתחים. אחד נגמר באותו הרגע והשני למקרר למהלך השבוע.

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 18/1/2011 17:51   בקטגוריות עיקריות  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



893,869
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ