לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

1/2011

סדנה מהירה להכנת קינוחים אישיים


כשאני מכינה את הקינוחים הללו, האורחים בטוחים שמדובר בשעות רבות של עבודה וההתפעלות רבה.

לכם אני מגלה, שהעניין קל ביותר, ופה אני אתן לכם סוג של סדנה זריזה להכנת הקינוחים הללו.

מדובר בקינוחים בכוסות כמו בתמונות.
אין כאן מתכון ספיציפי למנה מסויימת אלא רעיונות וכיוון כללי לשכבות השונות.
ויש המון מקום להתפרעות אישית שלם. אני נותנת את הכלים הבסיסיים ואת עיקרון העבודה.
השאר – שלכם. אתן תראו שכל אחד! אבל ממש כל אחד יכול להכין קינוח שנראה מליון דולר
ולקצור מחמאות.
הכמויות שאני נותנת פה מספיקים לכ-10 מנות כך שתקטינו או תגדילו באופן יחסי למה שאתם מכינים.




אז ככה:

לבסיס תמיד ניתן לבחור מבין מבחר אפשרויות:

עוגיות טחונות מכל סוג שאוהבים
בסקוויטים טחונים מכל טעם וצבע שאוהבים
ריבוע קטן של עוגת פאדג' שוקולד
ריבוע קטן של עוגת ספוג וניל /שוקולד
עוגיית בראוני

בפסח - ניתן גם לשים עוגיות קוקוס ו/או בוטנים מפוררות

שמים בסיס בגובה של שליש מגודל הכוס.

מעל הבסיס שופכים רוטב שוקולד שמוכן מ:
50 גרם שוקולד מומס במיקרו עם 25 גרם חמאה וחצי כוס חלב.

 



לקרמים:
כאן אני אתן מגוון סוגים של קרמים. ניתן לבחור שניים מהן למנה.

 


מוס שוקולד מריר:
לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר עד להמסה.
לקרר לפחות 4 שעות במקרר ולהקציף עם עוד שמנת מתוקה.

מוס שוקולד לבן:
לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולהוסיף 100 גרם שוקולד לבן עד להמסה.
לקרר לפחות 4 שעות במקרר ולהקציף עם עוד שמנת מתוקה וחצי שקית אינסטנט
פודינג וניל.

מוס חלבה:
לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולהוסיף חצי כוס ממרח חלבה עד להמסה.
לקרר לפחות 4 שעות במקרר ולהקציף עם עוד שמנת מתוקה ורבע כוס ממרח חלבה נוסף.

מוס ריבת חלב:
להקציף 1 שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב, 3/4 כוס ריבת חלב וחצי שקית אינטסנט פודינג וניל.
להוסיף 125 גרם גבינת שמנת..

מוס חמאת בוטנים:
להקציף 1 שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב, 3/4 כוס חמאת בוטנים וחצי שקית אינטסנט פודינג וניל.
להוסיף 125 גרם גבינת שמנת..

כמובן שאפשר גם קצפת רגילה או קצפת אינסטנט בסיסית.

עכשיו, כשבחרנו איזה שני מוסים אנחנו רוצים. מכינים אותם לפי ההוראות.

 

מזליפים את המוס הראשון מעל הבסיס עם הרוטב שהכנו לגובה של שליש נוסף של הכוס.

כמובן שעדיף להזליף עם פיית כוכב גדולה ויפה.

מעל המוס הראשון נוסיף אחד מאלה:


פירות חתוכים, שוקולד מקופלת קצוץ, פירורי חלבה, אגוזים מסוכרים קצוצים או כל רעיון טעים אחר שבא לכן.

עכשיו נזליף את המוס השני ומעל נקשט בעוד קצת מחומרי המילוי. אפשר אותם חומרים, אפשר אחרים.
אפשר לזלוף רוטב שוקולד. פשוט כל מה שרוצים אין סוף לרעיונות.

 

 

ראיתם איך בקלות ובמעט יצירתיות ניתן להכין קינוח שנראה מליון דולר ולהתגאות שאתם הכנתם בעצמכם.

 

אשמח לשמוע מה דעתכם וכמובן לראות את הלייקים שלכם כאן בפינה למטה.

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 18/1/2011 17:43   בקטגוריות קינוחים  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   4 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



731,451
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ