לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


לא מצאתי שם מקורי לבלוג :)

Avatarכינוי:  Dr. Fimo

בת: 8





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2011    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2011



היי.
אני שבוזה כי נגמר החופש.
בואו נתחיל את הפוסט >:
אז מה יהיה בפוסט היום?
- מדריך לסוכריה משאריות פימו
- מילפיורי

מדריך לסוכריה משאריות פימו
הכנתם משהו.. אבל נשארו לכם מלא שאריות ואין לכם מושג מה לעשות איתם?

קחו את השאריות שלכם

תערבבו הכל ותעשו עיגול עם הידיים


מכירים את הסוכריות האלו עם הסוכר שבאות בחמישיות בטעמים תפוז, ענבים וכ'ו?
אחיין שלי אכל אותם ואמרתי לו שכשהוא מסיים, שיביא לי את המקלות וזה מה שעשיתי איתן.
פשוט תתקעו את זה איפה שאתם רוצים, וחשוב שהוא יהיה די עמוק..


אחר כך תוציאו בעדינות, כי הרי אי אפשר לאפות את זה, זה ימס בתנור!


תתקעו איי פין


ואחרי האפייה תתקעו את המקל בחזרה, הוא פשוט נשאר שם! בלי דבק בלי כלום.


מילפיורי
מילפיורי זה גלילי פימו.
אמא שלי קנתה לי לא מזמן מהובילי, ואני מכינה מזה עגילים, שרשראות.. זה שימושי!
אני עדיין לא מבינה איך עושים את זה 
תסתכלו על זה, זה כל כך מורכב


שבת שלום!
כן, אני יודעת שהיום יום שני אבל ממש מרגיש לי כמו שישי.
גל 
נכתב על ידי Dr. Fimo , 25/4/2011 14:37  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

8,903

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDr. Fimo אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dr. Fimo ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ