לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


אני ממש אוהבת להכין אוכל, והחלטתי שסוף סוף, אחרי כמה עוגות שהכנתי, אני אפתח בלוג בישול ואפיה (:

Avatarכינוי: 

בת: 18





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2010    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

8/2010

עוגת תפוחים


שלום D:

קוראים לי ניצן, אני ממש אוהבת לבשל אז החלטתי לפתוח פה בלוג ^_^

אני מתכוונת לעדכן כאן כל שבוע עם מתכונים חדשים D:


אז הכנתי לכם מדריך לעוגת תפוחים.
אני הכנתי אותו לבד, וצילמתי הכל D:
קרדיט על המתכון ל:
טוב, אז נתחיל D:
המרכיבים:
4-3 תפוחים (לא ממש משנה איזה)
1 כפית קינמון
1וחצי כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
3 ביצים
2/3 כוס שמן
1/4 כפית ציפורן טחון (או עוד קינמון)
לזרייה:
1 כף סוכר (לבן או חום)
2 כפות אגוזי מלך שבורים (לא חובה)
ההכנה:
מגלענים את התפוחים וחותכים אותם, עם הקליפה, לקוביות.
עם המכשיר הזה מגלענים:
ככה זה נראה מגולען D: (כמובן שאת החלק האמצעי זורקים - או אוכלים D:)


מעבירים לקערה, מוסיפים כף סוכר וכפית קינמון ומערבבים...


בקערה נפרדת, מערבבים את הסוכר, הביצים, השמן והציפורן.
את הקמח, תמיד מוסיפים בסוף, אחרי שמערבבים את שאר החומרים.
אל תערבבו את התערובת יותר מדי לאחר שהוספתם את הקמח, אחרת העוגה תצא דחוסה מדי.
לפעמים הביצים יוצאות רקובות.
בשביל לא לקלקל את כל שאר התערובת, שברו כל ביצה בקערה קטנה נפרדת ורק אחר כך תוסיפו אותה לשאר המצרכים.
לערבב..
תמונה מגניבה שיצאה בזמן ערבוב כי לא עשיתי פלאש D:
ועם פלאש..
מעערבבים XD
שוב ! לא מערבבים כל כך הרבה כשיש שם קמח ! כאן עדיין לא הוספתי את הקמח !!!!
והוספתי את הקמח.
זכרו ! לערבב רק מעט.
אל תבהלו אם הבלילה קשה, ככה היא אמורה להיות.
ייצא טעים, אל תדאגו קריצה
משמנים תבנית עגולה מס' 26 (זה אומר שהקוטר שלה שווה ל-26 ס"מ) ו'מרפדים' אותה בתפוחים.

יוצקים מעל את העיסה..
שיטחתי קצת עם כף ...
קוצצים אגוזי מלך
ומפזרים על העוגה את האגוזים ועוד כף סוכר (חום או לבן)
העוגה מוכנה לאפייה ! D:
אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) כ-40 דקות, עד שהבית מתמלא בריח מהעוגה והקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
בתאבון, ובאמת שחבל שאני לא יכולה להעביר לכם את הריח והטעם הנהדר דרך האינטרנט (:
תוצרים:



ממששש השקעתי, ואני מתכוונת להמשיך להשקיע D:
תעשו לי את השבוע ותגיבו + תמליצו D;
מוזמנים להרשם למנויים ! D:

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי: 

הצטרף כמנוי 
בטל מנוי 

ניצן (: 



עריכה : 31.08.2010, 22:08


עשיתם לי את השבוע, ממש תודה ! D: ♥♥♥
מי שבאלו, יש עוד מתכון, בפוסט הבא.. D:

מבסוטה עד הגג !
ניצן ♥
נכתב על ידי , 28/8/2010 20:25  
1529 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,169
הבלוג משוייך לקטגוריות: האופטימיים , תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להשפית 3: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על השפית 3: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ