לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2012

עוגיות שיבולת שועל אגוזים וחמוציות




נכון כבר העליתי מתכונים של עוגיות עם שיבולת שועל, דקיקוני גרנולה ועוד עוגיות המכילות שיבולת שועל.השילובים הקיימים רבים ולכן אני משתפת שוב במתכון דומה אך בכל זאת שונה.

הוספתי כאן חמוציות אך אתם תוכלו להוסיף מבחר תוספות כגון: שוקולד צ'יפס בטעמים שונים, שקדים קצוצים ועוד.






עוגיות שיבולת שועל אגוזים וחמוציות

תבנית תנור

כ-50 עוגיות

 

המצרכים:

200 גרם חמאה רכה

כוס סוכר דמררה

2 ביצים

כפית תמצית וניל

3/4  1 כוסות קמח תופח

קורט מלח

1/4 כפית סודה לשתייה

2 כוסות שיבולת שועל

1/2 כוס קוקוס

כוס חמוציות

כוס אגוזים קצוצים 

 

ההכנה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית  בנייר אפייה

-בוו גיטרה את החמאה עם הסוכר עד להיווצרות קרם.

-את הביצים ותמצית הוניל.

-מערבבים בקערה את הקמח,  סודה לשתייה, שיבולת שועל וקוקוס ומוסיפים לתערובת החמאה.

-מוסיפים ידנית את החמוציות וכל תוספת שרוצים ומערבבים.

-יוצקים בעזרת כף תלוליות בצק במירווחים .

-אופים עד הזהבה כ-20 דקות.

-מצננים היטב על רשת צינון.


אוהבים עוגיות? אילו עוגיות הכי אהובות עליכם? שתפו.
תוכלו להוסיף לייק אם אהבתם את המתכון,תודהחיבוק של הסוררת
נכתב על ידי , 23/7/2012 21:11  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של חיה אילונה דר ב-26/7/2012 15:55
 



סלט פטריות מבושל






אני משתפת אתכם בסלט פטריות מבושל אותו אני נוהגת להכין כבר שנים, כעת לאחר שהכנתי אותו החלטתי להעלותו להנאתכם.

את הסלט בישלתי במחבת מתוצרת בלריני, שמעתם על החברה?

לאמיתו של דבר מאז הסערה שהתחוללה סביב ציפויי המחבתות בתכנית כלבו טק אני תרה אחר הכלים המכילים ציפויים בלתי מזיקים והמתאימים לשימוש  בריא יותר וכבר כתבתי כאן על השימוש בטפאל ופיירקס והנה הגיעה לידיי האפשרות לבדוק את המחבתות והתבנית של חברת  BALLARINI  ,להלן הקישור הישיר לאתר החברה ואני אשתפכם בעיקרי מידע:

החברה מייצרת את מוצריה באיטליה, חומרי הגלם הינם 99% אלומיניום נקי , כל הציפויים בטוחים , אינם מכילים PFOA ועומדים בתקנים האירופאיים והאמריקאיים. בידית נמצא את הטרמופויט הנמצא בצורה מעט שונה גם בטפאל, אותה נקודה המשנה את צבעה כאשר הכלי מגיע לטמפרטורה האידאלית של 180 מעלות.

ניתן היום למצוא את הכלים ברשת אייס, לגעת באוכל ועוד.

אישית אהבתי את הניקוי הנוח מאחר והציפוי הינו נון סטיק . אני משתמשת במעט שמן למרות שאין צורך וזאת למען הטעם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

סלט פטריות מבושל
 המצרכים:
סלסילת פטריות שמפיניון
בצל בינוני פרוס
כפית אבקת קרי טחון
מלח ופלפל
2 כפות אבקת מרק פטריות (מרכיבים טבעיים)
מים
שמן קנולה
2 גיבעולי עלי טימין
 
ההכנה:
מסירים את הקליפה מהפטריות וחותכים לרבעים.
מטגנים את הבצל במעט שמן עד הזהבה קלה.
מוסיפים את הפטריות ובוחשים.
מתבלים בתבלינים ואבקת המרק ויוצקים מים עד מחצית מגובה התבשיל.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד צימצום הרוטב.
מוסיפים את עלי הטימין ומבשלים עוד 2 דקות.
 
 
למתעניינים, היבואן והמפיץ הראשי בישראל: גוונים כלי בית ומתנות בע"מ ברח' השר שפירא 16 ראשון לציון טל: 039518690. מנכ"ל- שמואל דרוקר.
נכתב על ידי , 22/7/2012 00:16  
הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



צובה מה תמצאו בה?




כשקיבלתי הזמנה מסתיו אדם  החבר הבלוגר בעל מגוון התכנים, הבשלן והטבח להצטרף לסיור בלוגרים בקיבוץ צובה אהבתי את הרעיון ומדוע? כי אני מודה שמאז שילדיי בגרו כמעט ואינני מקיימת את המצווה "משוט בארץ", אני ממעטת לטייל וליהנות מיפי ארצינו ולכן הזדמנות זו שנפלה בחיקי היתה ממש מתאימה.
הגענו בשעת בוקר מוקדמת למלון צובה שם היתה ההתכנסות של כל החברים, על כוס שתיה קלה או חמה וכבר התארגנו לצאת לסיור עם קבוצה שההתארחה במקום בראשותו של המדריך. הסיור נחלק לשניים כאשר התחלנו עם העתיקות וחלקו השני היה סיור יין שהחל בגת העתיקה בת ה-2000 שנה, משם לכרמי היין ובסיום ביקב צובה. צובה בעצם כבר מוזכרת במקרא בספר שמואל ב' כ"ג והיום יש בה שרידים מהעיר הגדולה שהיתה , ישנם ממצאים ארכאולוגיים כגיתות, מקוואות, בורת מים, מעיינות ועוד המעידים על כך שבעת העתיקה יוצר כאן יין בכמות רבה.
תוכלו להתרשם מהתמונות לאורך הסיור, בין היתר תראו את שרידי המבצר הצלבני "בלמונט"שעליו נבנה אחר כך הכפר הערבי סובה.
תתרשמו מהצמחיה הייחודית לאיזור , תשקיפו על הרי ירושלים והרי חברון.








                                                       



ומכאן עברנו לחלק השני, ליקב צובה המייצר יינות מכרמי הקיבוץ, קיבלנו הסבר ביושבינו על המרפסת  על ההסטוריה של היקב וטעמנו מהיינות המיוצרים כאן, אהבתי את יין הקינוח.

ירדנו אל היקב וקיבלנו הסבר על העבודה ביקב.



הנה היינות המיוצרים בקיבוץ.

 
                                                      לחיים!

                                                           

וכעת לאחר שסבבנו ולגמנו הגיעה שעת הבראנץ, זהו בראנץ  שישי הנערך במלון בקפה בלמונט הכשר הכולל: מבחר סלטים, גבינות משק, פשטידות,
מרקים, מיני לחמים, ריבות , עוגות ועוד. ניתן להזמין במקום אירועים עד 200 איש.
בית הקפה פתוח גם לאחר הבראנץ ובשבת לקפה ועוגה ובמהלך השבוע מוגשות ארוחות קלות.
בעת הארוחה קיבלנו הסבר על אפשרויות הבילוי הגלומות במקום החל מהמלון עצמו המכיל 64 סוויטת מאובזרות, בריכת שחייה, קפה , אולם לאירועים וכנסים ועוד. סיורי יין וסיורים רגליים בעלי תכנים שונים, סדנאות גיבוש, קיפצובה החוויה המקפיצה של מיני שעשועי מתקנים, מסלולי רכיבה על אופניים, רכיבה על סוסים והכל באווירה שלווה ושקטה מחוץ לכרך.
 
                                                      








אז לחיים לכולם, מקווה שאהבתם ותבקרו במקום המציע מגוון רב לבילוי.
פרטים נוספים  לגבי אפשרויות התקשרות תמצאו כאן בקישור: תיירות צובה.

נכתב על ידי , 18/7/2012 23:54  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הקודם    לדף הבא
דפים:  

1,794,245
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחיה אילונה דר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חיה אילונה דר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ