לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2012

עוגיות שוקולד סדוקות


במשך השנה אני מכינה עוגיות שוקולד עתירות בשוקולד ותוספות טעימות נוספות והמתכון מכיל קמח לבן כמובן , הפעם לכבוד פסח החלטתי לקחת את אותו המתכון ולהמירו לפסח, ניסיתי ומה אומר, יצא פשוט נהדר. לקחתי שתי אריזות עם העוגיות לאחד הטיולים המשפחתיים והכל חוסל במהרה ועוד נשאלה השאלה מדוע לא הכנתי יותרקריצה.

העוגיות יוצאות סדוקות ואני מאוד אוהבת את המראה ולכן קראתי להן כך, הן יציבות ויוצאות שלמות ומושלמות.

המשך חג שמח על כל בית ישראל.

המתכון מופיע בסופשבוע עם חיה'לה, תנו קפיצה .

 





 

מכינים את התערובת וממול תראו את האגוזים לאחר קיצוצם 

 


הבצק מנוטף על הנייר וראו ממול כיצד התפשטו לאחר האפייה



לאחר צינון  מוחלט קילפתי את העוגיות מהנייר


 

 

 

 

עוגיות שוקולד סדוקות 

20 עוגיות גדולות (ואף יותר)

 

המצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

50 גרם חמאה

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

קורט מלח

כפית תמצית וניל

כוס אגוזים קצוצים (מלך, פקאנים)

כוס שוקולד צ'יפס(מריר ולבן)

1/3 כוס קורנפלור

 

ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

ממיסים את השוקולד ואת החמאה במיקרו.

מקציפים  במיקסר את הביצים עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח.

מוסיפים את השוקולד המומס מערבבים ומוסיפים את יתר החומרים.

מנטפים את התערובת בעזרת כף על התבנית ומותירים רווחים בין ניטוף לניטוף.

אופים 10 דקות ומוציאים לצינון על רשת.

מסירים מהנייר רק לאחר צינון מוחלט.

 

נכתב על ידי , 12/4/2012 23:19  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של חיה אילונה דר ב-21/3/2013 21:55




1,831,257
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחיה אילונה דר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חיה אילונה דר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ