לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2011

מלבי פרווה


אחד הקינוחים האהובים עלי הינו מלבי, אני אוהבת את טעם הקרם המעודן וניחוח מי הוורדים העולה ממעדן זה.

התבקשתי להכין קינוח פרווה בארוחה בשרית ועלה בדעתי להכין את המלבי כפי שאני מכינה רק אמיר לחומרי פרווה וכך עשיתי, ההצלחה היתה מרובה  והטעם פשוט נפלא, ללא הבדל מהמקור ולכן החלטתי לשתפכם.

ההצלחה היתה מרובה והטעם פשוט נפלא, ללא הבדל מהמתכון המקורי. חשוב לציין כי מהמתכון יהנו גם הסובלים מרגישות ללקטוז (כמוני) הקרויה בלועזית: היפולקטאזיה. רגישות זו גורמת לחוסר יכולת לעכל לקטוז שהוא דו-סוכר המצוי בחלב ובמוצרי חלב שונים ולתחושה נפיחות לא נעימה וכאבי בטן.

 

אז בין אם אתם מעדיפים פרווה ובין אם אתם שייכים לרגישים ללקטוז, התענגו על הקינוח המקסים הזה ללא חשש והרשו לעצמם להתפנק על המלבי וללקק את האצבעות.

 




 




 

 

 

 

 

מלבי פרווה

 

המרכיבים:

2 כוסות חלב קוקוס

250 מל' שמנת מתוקה צמחית

1/3 כוס סוכר

5 כפות קורנפלור

5 טיפות מי ורדים

 

ההכנה:

-ממיסים בסיר קטן כוס חלב קוקוס,וסוכר, מערבבים היטב עד המסה.

-שמים בסיר את יתרת חלב הקוקוס, השמנת הצמחית ומי הורדים, מביאים לסף רתיחה.

-מנמיכים את הלהבה ויוצקים את הקורנפלור פנימה .

-מערבבים היטב עד הסמכה.

-מצננים בכלי מכוסה בניילון נצמד.

-מעבירים לכלי הגשה ומצננים היטב מספר שעות.

-מפזרים על המלבי פיסטוקים מרוסקים.

 

תמצאו את המתכון  בטור שלי מתכונים ב-5 דקות,בואו לבקרחיבוק של הסוררת

 

נכתב על ידי , 5/7/2011 20:49  
21 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של חיה אילונה דר ב-26/3/2012 23:50




1,827,395
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחיה אילונה דר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חיה אילונה דר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ