לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2010

כרובית מוקרמת אפויה


 

כרובית עשויה בדרך פשוטה ביותר אך טעימה עוד יותר.

ניתן כמובן להוסיף תוספות שונות:שום,בצל ירוק ועוד.אך אל תתפתו, עשו לפי ההוראות ותראו את התוצאות.

 

ניתן להכין באותו אופן גם עם ברוקולי.

 

 

 

מורחים את הכרובית  החצי מבושלת ברוטב

 

 

הכרובית הזהובה מוכנה לאכילה

 

 

 

כרובית מוקרמת בתנור

 

המצרכים:

כרובית שלמה בינונית

5 כפות מיונית לייט

כף גדושה אבקת מרק בצל

כפית פפריקה

 

ההכנה:

-מבשלים את הכרובית 10 ד' לריכוך קל (בתמונות הכרובית מפורקת, אך השאירוה שלימה).

-מסננים ומניחים בתבנית שתכיל בנוחיות את הכרובית, מרופדת בנייר אפייה.

-מעסים בעזרת הידיים את הכרובית במיונית, אבקת מרק ופפריקה .

-אופים בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה, עד שהכרובית מזהיבה היטב ומיד לשולחן.

 

היה ונעלם!

 

 

 

נכתב על ידי , 19/7/2010 09:15  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   4 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של חיה אילונה דר ב-27/1/2013 13:00




1,829,765
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחיה אילונה דר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חיה אילונה דר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ