לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

איימי ללא גלוטן - amy's gluten free kitchen


את האהבה שלי לבישול ואפייה גיליתי בגיל צעיר. לפני קצת יותר משנה גיליתי שיש לי צליאק, ומאז עולמי התהפך... גיליתי את עולם הבישול והאפייה ללא גלוטן- והחלטתי לשתף במתכונים שפיתחתי ושיניתי. חלק מהמתכונים מבוססים על מתכונים של אחרים- עם שינוי מקורי שלי.

כינוי: 

בת: 38



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2010

עוגת גבינה ופירורים מהירה ורכה




200 גרם ביסקוויטים/עוגיות וניל/חמאה- לרסק לפירורים במעבד מזון

חצי מהפירורים- לערבב עם 50 גרם חמאה מומסת ולשטח בתבנית

 

במיקסר להקציף: 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר

 

להוסיף בתנועת קיפול:

 

1/2 קילו גבינה לבנה

גרידה מחצי לימון

1 כפית תמצית וניל

4 כפות סוכר

 

לשטח את תערובת הגבינה על פירורי העוגיות

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות/לילה

 

לאחר לילה להסיר את הניילון ולפזר את יתרת הפירורים.

 

עוגה זו לא נחתכת בסכין אלא מוגשת עם כף (כמו טרמיסו).

 

בעוגה בתמונה הוספתי גם תותים (לא חובה)

 

 

נכתב על ידי , 18/4/2010 16:35   בקטגוריות עוגות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



37,766

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאיימי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על איימי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ