לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

איימי ללא גלוטן - amy's gluten free kitchen


את האהבה שלי לבישול ואפייה גיליתי בגיל צעיר. לפני קצת יותר משנה גיליתי שיש לי צליאק, ומאז עולמי התהפך... גיליתי את עולם הבישול והאפייה ללא גלוטן- והחלטתי לשתף במתכונים שפיתחתי ושיניתי. חלק מהמתכונים מבוססים על מתכונים של אחרים- עם שינוי מקורי שלי.

כינוי: 

בת: 38



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2010

טארט אגסים וקרם שקדים


המתכון המקורי הוא של רביבה וסיליה, ואני המרתי הקמחים ועשיתי עוד כמה שינויים...

 

בצק פריך שקדים:

1 כוס קמח קונדיטור

1/4 כוס קמח אורז

50 גר´ שקדים מולבנים טחונים דק

50 גר´ אבקת סוכר או סוכר לבן

120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות 1

 חלמון

1 כף מים קרים

 

קרם שקדים:

100 גר´ חמאה בטמפ´ החדר

 ½ כוס סוכר 100

 גר´ שקדים מולבנים טחונים דק 2

 ביצים

½ 1 כפות קורנפלור

 

אגסים: קופסת שימורים של אגסים בסירופ

 

אופן ההכנה:

לבצק:

מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה עד ליצירת בצק אחיד

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.

 

לקרם שקדים:

מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים לתערובת קצפתית ובהירה.

ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת-אחת.

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.

 

הרכבת הטארט:

מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ.

ממלאים את התבנית בקרם שקדים עד מחצית גובהה.

מסדרים מעל את האגסים ואופים בתנור שחומם ל160- מעלות למשך כ35- דקות.

 

 

 

נכתב על ידי , 21/3/2010 16:03   בקטגוריות עוגות, קינוחים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



37,220

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאיימי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על איימי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ