לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

Sweet Dream - בלוג היצירה



Avatarכינוי: 

בת: 20



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


5/2010

עוגת גבינה עם פירורים וג'לי מעל.


כרגיל, בהצלחה לכל עוברי המתכונות למיניהם. אתמול עברתי ת'מתכונת הראשונה בחיים שלי , ועוד  במתמטיקה, 5 יחידות. בררררר.
יום שלישי היה לי יומולדת 16, קיבלתי מחשב נייד חדש ומדהיםםםםםם של קומפקיו.
אההה אני עד עכשיו מריירת עליו *_*


וזה מה שאני עושה עליו כל היום XD


בנוסף, הלכתי לחנות יצירה וקניתי המון המון המון פימו (מהכסף שלי, ייענו מכל הדברים שאני מפרסמת כאן.)



אל תאדגו, לא הכל שם פימו חדש, בשאר הקופסאות מאוכסנות חבילות פימו ישנות שעוד לא פתחתי, וכמה שכן פתחתי.
בכל מקרה, זה מאוד נוח. תבקשו בחנות היצירה שבה אתם קונים פימו קופסאות כאלה, הם מקבלים בתוכם ת'פימו.


לכבוד שבועות: עוגת גבינה עם פירורים וג'לי (מפימו)

אני יודעת שיש כאן חלק שלא אוהבת שאני מכינה מאכלים מפימו, אבל אני ממש מצטערת- אני מכורה לאוכל.
את הפוסט הזה צילמתי על גב דף משבצות (ברוח המתכונת D=), פשוט כי לא היה לי כוח לנקות ת'משטח הרגיל XD.

ובכן, ביקשו ממני לכתוב רשימת חומרים לפוסט הזה, אז הנה לכם רשימת חומרים:
*רבע שורה פימו לבן (מס' 0)
*שמינית שורה פימו בצבע לחם (76)
*טיפת של אקריליק בצבע אדום/ צבע מים מגורר בצבע אדום / פשוט חומר כלשהו שיהפוך פימו נוזלי או הייגלוס לאדום.
*הייגלוס או פימו נוזלי.

**הפוסט נעשה ב-2 לפנות בוקר, אני ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת שהפימו התלכלך. ראיתי את זה רק במחשב עצמו >< **

מכיוון שאנחנו מתכננים ליצור עוגת גבינה יחידה ולא עוגת שלמה, יוצרים משולש.

חותכים את הפימו ואת הצד האחורי לצורה של משולש.

(ושוב סליחה על הלכלוך)

לוקחים שמנית שורה פימו בצע לחם.
ושוב סליחה על הלכלוך.

משטחים אותו הכי דק שאפשר.

מניחים את המשולש הלבן על המשטח המרודד

וחותכים על פי הצורה. מהדקים קלות בין 2 החלקים. קלות= בשביל לא למרוח צבע חום על הצבע הלבן.

טיפ!
בשלב הזה, תגלגלו גליל מפימו בצבע לחם ותכניסו למקפיא ל-10 דקות. בזמן הזה תשטפו כלים או תעשו משו מועיל בבית. (טחחחח XD, זה רק בשביל ליצור רושם טוב על ההורים:P)
לאחר מכן הכל יהיה קל יותר ומהר להמשיך.

אחריי שהוצאת את הפימו מהמקפיא, תתחילו לחתוך ממנו בעדינות ובקלות חתיכות קטנות. כאילו אתם מגררים אותו בפומפייה.
נא כמובן לא להשתמש באמת בפומפייה.

תחתכו את הגירורים שלכם לגירורים עוד יותר קטנים, כמה וכמה פעמים, עד שבסופו של דבר ייצאו לכם פירורים. תתחילו להדביר אותם טיפה טיפה מעל המשטח החום.



תמשיכו ככה לכל אורך הקו התחתון, מכל הצדדים.

*שוב, סליחה על הלכלוך, אני יודעת שזה נראה נורא. *

תותים/דובדבנים, מה שאתם אוכלים:
לתותים- פימו בצבע אדום אינדיאני (כתוב מאחורה, מס' 24)
לדובדבנים- פימו בצבע דובדבן (גם כן כתוב מאחורה, נראלי מס' 25. נגמר בחנות פימו בצבע אדום דובדבן)
תעשו גליל קטן.

תחתכו אותו בגודל שווה. עדיף פי 4 קטן יותר ממה שאני עשיתי.

תגלגלו אחד אחד לכדור, ותשלשו אותו בין האצבעות לקבלת צורה של תות. זה קצת קשה, אבל אתם תצליחו בסופו של דבר.

עכשיו, קחו קיסם או קצה דק של מכחול, עדיף שיהיה עגלגל.
תסמנו בעדינות נקודות על התות.
עדיף שתעשו תות שלא נראה כאילו הוא חולה במשו. התות שלי חלה במשהו, ועל כן הוא לא נמצא כאן איתנו היום.
אל תדאגו, ייצא לכם תות טוב גם בלי התמונה שנעלמה :]

שימו לב
לבעלי פימו נוזלי: נא לעשות את כל התהליך הבא בלי לאפות, ורק אחריי ששמתם פימו נוזלי לאפות.
לבעלי הייגלוס: נא לא לחבר את התותים לעוגה. פשוט תשימו אותם, קטנים ככל שיהיו, על ניייר אפייה, וליידם ת'עוגה, ופשוט תכניסו לתנור ותאפו.

זהו תהליך ההכנה של ההיגלוס שהראיתי לכם כבר מאות פעמים.
לוקחים את הבסיס, מערבבים יחד עם המקשה, ומכניסים טיפה של אקריליק בצבע אדום. ממש טיפה. מערבבים, ו-וואלה.

עכשיו זה הזמן לשים את התותים על העוגה.
במקרה שלי, כידוע, אין תותים. נאחל להם החלמה מהירה :]
עכשיו תנזילו מעל את הפימו הנוזלי או היי גלוס.
קחו קיסם, וצרו טיפות קטנות של זליגה מהצד.

הערה:
טיפות גדולות = עוגה יותר חמודה ופחות מציאותית.
טיפות קטנות = עוגה פחות חמודה, אבל יותר מציאותית.





ושוב, מצטערת על הלכלוך.
עם תותים ודובדבנים זה נראה הרבה יותר טוב, מובטח.


בהצלחה, וחג שבועות שמח ומלא חלב :P

עריכה:
או גאדדדד רק עכשיו פתחתח את התגובות של הפוסט הקודם.
אני ממש ממש ממש מצטערת שלא יכולתי להגיב לכם, התכוננתי 24\7 למתכונת במתמטיקה.
אתם מוזמנים לשאול שוב ואני אשתדל לענות.
נכתב על ידי , 14/5/2010 12:11  
136 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



768,589
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , תחביבים , כלכלה וצרכנות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפאקצה מהסוג הישן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פאקצה מהסוג הישן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ