לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

STORY OF SEASONS


No need reasons to tell stories about seasons

Avatarכינוי: 

מין: נקבה




הבלוגים הקבועים שלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2018

20 שירי חורף מקסימים ונוסטלגיים להאזנה ישירה בחינם


החורף הוא עונה נהדרת וחווייתית במיוחד לילדים: קולות הרעמים והברקים, נעילת מגפיים וקפיצה בין השלוליות, הליכה לגן עם מטריה ומפגש עם חלזונות שיוצאים מהקונכייה כדי ליהנות ממזג האוויר. אך כיצד ניתן להעביר את הזמן בימי הגשם הקרים כשעדיף להישאר בבית? אוסף השירים הבא, שכולל שילוב מגוון בין שירי ילדים נוסטלגיים לבין שירים חדשים, יאפשר לכל בני המשפחה להיכנס לאווירת החורף המהנה ביחד. כל שעליכם לעשות זה לבחור את השיר המבוקש וללחוץ עליו על מנת לשמוע אותו. ניתן גם להפעיל את כל 20 השירים ביחד בעזרת רשימת השמעה להאזנה ישירה. שיהיה לכולנו חורף מהנה ונעים!

 

http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=35196

 

 

נכתב על ידי , 6/12/2018 14:41   בקטגוריות עונות השנה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



סוף סוף גשם


בעודי כותבת את השורות האלה 



אני שומעת בחוץ מטח של גשם שלא מפסיק 



צריכה לחכות עד שהגשם יפסיק כדי להוציא את הכלבה שלי לטיול השגרתי של הבוקר 



בינתיים אשתעשע לי קצת במחשב עד שהכל יירגע 



שמחה מאוד שהגשם הגיע כי בכל זאת חודש דצמבר וחנוכה 



חנוכה מבשר תמיד את בוא הגשם והחורף 



היום מדליקים נר חמישי של חנוכה





שיהיו רק ימים גשומים ומבורכים תמיד 



אמן חיובי


 

נכתב על ידי , 6/12/2018 08:39   בקטגוריות עונות השנה, שחרור קיטור  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



סופגניות אפויות


הרכיבים

1 קוביית שמרים טריים

חצי כוס סוכר

1 כוס חלב פושר

חצי קילו קמח רגיל

1 ביצה

1 שקית סוכר וניל

100 גרם חמאה או מחמאה מומסת

חצי כפית קליפת לימון מגוררת

קורט מלח

 

למילוי וקישוט

ריבה

שוקלד

אבקת סוכר

 

אופן ההכנה

 

מערבבים בקערה שמרים, חלב פושר, חצי כוס סוכר מניחים לשמרים לתסוס במשך חצי שעה

מוסיפים בקערה נוספת את הקמח, הביצה, החמאה, קליפת הלימון, המלח, סוכר הוניל ומערבבים

מוסיפים את השמרים בסוף ולשים את הבצק עד לקבלת מרקם גמיש

משמנים את הידיים ולעטוף את כדור הבצק כדי למנוע התייבשות הבצק

מכסים ומניחים את הבצק להתפחה שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו

קורצים מהבצק עיגולים קטנים ומכדררים עם היד

 

מחממים את התנור לחום של 200 מעלות

 שמים בתבנית עם שקעים (כמו בתמונה) את כדורי הבצק

 

מניחים להתפחה נוספת במשך חצי שעה

אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות עד להזהבה

מקררים את הסופגניות וממלאים בריבה

אפשר לבזוק על הסופגניות אבקת סוכר

אפשר גם להמיס שוקולד ולמרוח על הסופגניות

 

חנוכה שמח !!!

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי , 5/12/2018 10:18   בקטגוריות מתכונים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

21,381
הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , פילוסופיית חיים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לNigrita אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Nigrita ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2018 © נענע 10 בע"מ