לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

קרייזי קאט ליידי



כינוי: 

בת: 37





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2008

פלפלים קלויים - מתכון


מצרכים:
  • פלפלים אדומים יפים
  • ראש שום
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי
  • מלח גס
  • שקית ניילון
  • צנצנת

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל190 מעלות
2. מסדרים את הפלפלים בתבנית ומכניסים לתנור
3. אחרי חצי שעה בערך, מופיעים על הפלפלים סימני חריכה, וזה אומר שהם מוכנים.



4. מוציאים את התבנית מהתנור, ובזהירות רבה [כי הפלפלים חמים מאוד, אבל המים שנאגרו בתוכם רותחים ממש וישרפו אותכם] ומעבירים את הפלפלים לתוך שקית ניילון [רצוי להניח את השקית על צלחת או קערה כדי שלא יטפטף] סוגרים את השקית היטב ומכניסים למקרר.



5. בינתיים מקלפים את השום וחותכים אותו לפרוסות.
6. אחרי כ-20 דקות [זה יכול להיות גם שעה, אם אתם עסוקים], הפלפלים התקררו קצת. מוציאים אותם מהשקית ומקלפים אותם.
שוטפים מגרעינים, וחותכים לרצועות.
7. שמים את הפלפלים והשומים בתוך הצנצנת לסירוגין, עד 2/3 גובה בערך.





8. שמים שמן זית וחומץ בלסמי: השמן זית צריך לתפוס 2/3 מהצנצנת, והחומץ בלסמי עוד 1/3.
מפזרים מעל מלח גס. הופכים [בעדינות כדי לא לעשות מהפלפלים קווץ'] כדי לערבב. טועמים. מוסיפים מלח אם צריך. סוגרים ומכניסים למקרר.



הולך מעולה עם טוסט וגבינה בולגרית, או על פיצה, וסתם ככה עם חלה [וגם בלי].

נכתב על ידי , 20/2/2008 11:55  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקרם ברולה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קרם ברולה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2019 © נענע 10 בע"מ