לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

נאמי מתכונים! :]


זהו בלוג מתכונים ענקק!

כינוי:  הטבחית! :]

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2007

מתכון לספגטי בולונז


  
זהו מתכון לספגטי בולונז..
משו מזה טעים..
שאני אישית אוהבת במיוחד!
 
הנה המתכון:
   
 
    מצרכים
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
1 ק"ג בשר בקר טחון
6 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
450 גרם שימורי עגבניות מרוסקות
1/3 כוס רסק עגבניות
1 כוס ציר בקר
1/2 כוס יין אדום יבש
1 כפית סוכר
מלח, פלפל
2 כפות ריחן (בזיליקום), קצוץ
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
500 גרם ספגטי
 
  אופן ההכנה
1. מחממים בסיר רחב את השמן, ומטגנים את הבצל והשום תוך ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הבשר, ומשחימים היטב.

2. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות והמרוסקות, רסק העגבניות, ציר הבקר, היין, הסוכר, מלח ופלפל. מבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

3. מערבבים פנימה את עשבי התיבול.

4. מבשלים את הספגטי במים רותחים ומומלחים ומסננים.

5. מעבירים לצלחת הגשה, ויוצקים מעל את הרוטב החם.
 
 
זהו מקווהה שתאהבוו
 
בתאבוןן..
 
אור
נכתב על ידי הטבחית! :] , 19/8/2007 13:36  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



6,588

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להטבחית! :] אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הטבחית! :] ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ