לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

נאמי מתכונים! :]


זהו בלוג מתכונים ענקק!

כינוי:  הטבחית! :]

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2007

ועכשיוו מתכון דיאטטי = עוגות תפוחים דלת קלוריות


כן,כן..מתכון דיאטטי = עוגת תפוחים דלת קלוריות!

 הנה המתכון ^^ (אגב..תוכלו להביא את זה להורים אם הם עושים דיאטה..)

 

חומרים:

לתפוחים: 10 מ"ל דיאטיפ

רבע כוס מים

 כף מיץ לימון

7 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לפלחים

 מקל וניל (רק המקל)

 

 קצוץ לעוגה:

 250 מ"ל חלב 3

 כפות קמח תפו"א או קורנפלור 3

 ביצים 1/2

 כוס 

אבקת סוכרה דיאטה

שלושת רבעי ק"ג גבינה 1/2% שומן 1

מקל וניל הגרגירים (לא חובה אבל כדאי מאוד)

 

אופן ההכנה:

לתפוחים: מבשלים יחד את כל החומרים עד שרוב הנוזלים מתאדים והתפוחים רכים ושחומים.מצננים. לעוגה: מערבבים היטב את כל החומרים. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את התפוחים בשכבה אחת צפופה ואחידה. יוצקים את בלילה הגבינה על התפוחים. אופים בבן מארי (דהיינו מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית נוספת ובה מים רותחים) בחום גבוה (220 מעלות) עד להזהבה קלה (כ-1/4 שעה). ואחר כך חום נמוך (160 מעלות) עד שהעוגה מתייצבת (כשעה עד שעה ורבע), מצננים, משחררים מהתבנית, הופכים, מקלפים את נייר האפייה . אחרי האפייה הופכים את העוגה ואז שכבת התפוחים היפהפייה מבצבצת מלמעלה. ניתן להכין באותו אופן גם עם אגסים או חבושים

 

 

 

**אני חייבת לציין שזה מתכון דיאטה!!

  קחו בחשבון שזה לא יכול להיות ה=כ=י טעים בעולם...

בתיאבון! אור

נכתב על ידי הטבחית! :] , 18/8/2007 20:34  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



6,595

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להטבחית! :] אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הטבחית! :] ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ