לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג יעסוק בביקורת שלי ורשמים אישיים שלי של הצגות תיאטרון מופעים אופרה בלט קונצרט וכו הכל קשור למוצג על בימותינו כאמור הכל רשמים אישים בלבד אשמח לקבל רשמים של אחרים


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


1/2013

1067מסעדת סיטארה-סי אנד סאן-ביקורת


1067מסעדת סיטארה-מתחם סי אנד סאן
צילומים-אלי ליאון
 
ביקרתי במסעדת "סיטארה"במתחם סי אנד סאן לרגל התחדשות המסעדה,השקת תפריט חורף חדש והכרה עם השף החדש של המסעדה.
לא היתי אף פעם בת'א ברח' הרצל רוזנבלום שהיה עורך ידיעות אחרונות שנים רבות בעבר ושמחתי לראות את הבנינים החדשים והיפים ואת הנוף המקסים של הים הנשקף ממרפסת המסעדה שברחוב זה.
היא משתרעת על שטח נרחב וכוללת מרפסת ענקית,שולחנות אינטימיים וגם לקבוצות גדולות.
הראל בלו הוא הבעלים של המסעדה.השף החדש שמו ליאור קדוש והקונדיטורית טילי יקותיאל.
 
מעצבי הפנים של המסעדה מתכננים את החלל הפנימי של המסעדה מחדש והיא תפתח במתכונתה החדשה ב15.1.13.
זאת מסעדה יוקרתית שבה באים לחוויה קולינרית וגם לחוויה חזותית-נוף הים,הגלים,המרחבים המשפיעים על התיאבון.כאשר האוכל טעים ומגוון הוא מתגבר מרגע לרגע.
 
יש במסעדה אוירה אקסקלוזיבית קלאסית.התפריט החדש מכיל סוגי אוכל שונים היכולים לספק דרישות וטעמים של כל אחד.השרות אדיב,אישי,מהיר,איכפתי.
 
המקום גדול ויכול לארח זוג בודד ,קבוצה שלמה וכן להקצות שטח לאירוח פרטי.
המקום מספק ארוחות בכל שעות היום עד חצות.
יש בתפריט החדש מנות מהמטבח הצרפתי,האיטלקי ועוד אך המסעדה מגדירה את עצמה כמגישה אוכל איטלקי- מזרח תיכוני.
 
טעמנו ממנות רבות ומגוונות.הכל הוגש בצורה אסטטית ונאה מאוד,מקושט יפה,הכל טרי מבושל במקום וטעים ביותר.
 
טעמנו קרפציו פילה בקר שנמס בפה,חציל צרוב בטחינה מעולה,בלינצ'ס ממולאים שרימפס בטעם נהדר,טונה אדומה ועוד.
אכלנו אנטריקוט מבשר משובח עשוי נהדר,כבדי עוף ברוטב מייפל וקשיו,דג דניס מעולה ועוד.
יש מבחר ענק של יינות הן תוצרת הארץ והן תוצרת חוץ.אפשר להזמין כוס או בקבוק שלם.
 
המסעדה מציעה אוכל גורמה לכל טעם ממטבחים שונים, באוירה נהדרת ויוקרתית.זאת מסעדה שגם ילדים יהנו ממנה ביותר.
 
הנה כמה פריטים מהתפריט החדש בציון מחיריהם.
סוגים שונים של פוקצ"ה במחיר בין42-54 שקל למנה תלוי בתוספות הכוללות גבינות שונות,מוצרלה,בשר טלה,תבלינים, טחינה,פטריות,ביצה קשה,בצל סגול ועוד. הכל לפי בחירת המזמין.
 
מחיר הסלטים בהרכבים שונים הוא בין 45 ל65 שקל תלוי בהרכב הכולל כל סוגי הירקות והפרות,בשרים שונים ועוד.
לצימחונים יש גבינות, ירקות מסוגים שונים צלויים,מאודים,שרופים על גריל וכו'.
 
מדור הדגים מגוון ביותר.למשל קרפציו דג ים או סרדיני ים-69 שקל,קבב לוקוס-75,פילה דניס-120,פילה סלמון115 ועוד.מנת הדגים היקרה ביותר הנה פילה מוסר ים על ניוקי-125 שקל.
 
גם מנות פרות הים מגוונות מאוד.יש קלמרי,שרימפס,קלמרי סגול,ריזוטו פרות ים,קדירת פירות ים,ניוקי שרימפס ועוד.המחירים בין 64-120 תלוי במנה.
יש סוגים שונים של פסטות. עם פטריות שמפיניון,פירות ים,אווז מעושן,ירקות השוק ועוד-65-95.
המנות הבשריות מגוונות ביותר וכוללות כל סוגי הבשר.המחיר לפי הבשר והכמות.מנה נהדרת הנה אנטריקוט 300 גרם ומח עצם-165 .הזולה ביותר הנה שניצל עם ציפס59.
 
הקינוחים הם סיפור בפני עצמו.קומבינציות שונות במבחר גדול בטעמים נהדרים חלקם כוללים גלידה.כמו כן יש מלבי עם מי ורדים.
מצורפים כמה צילומים חלקם צולמו ע'י בן יוסטר והועמדו לרשותנו על ידי המסעדה וחלקם צולמו על ידי המראים מנות שטעמתי.
 
בקיצור סיטאר הנה מסעדה יוקרתית עם אוכל משובח,שרות מעולה.זהו מקום שאפשר לבלות בו כאשר יש  אירוע פרטי 
מיוחד וגם סתם כשרוצים לאכול אוכל טוב באוירה נעימה.
 
לאכול או לא לאכול:מסעדה העונה על כל הדרישות והטעמים כמסעדת גורמה יוקרתית. לא זולה במיוחד.
 
אלי ליאון
elybikoret@gmail.com
טל03-6856786
054-249-34-88
עיתונאי-מבקר מסעדות,חבר אגודת העיתונאים ת"א ותא המבקרים שליד האגודה.
 
נכתב על ידי , 12/1/2013 17:03  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

מין: זכר




הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לelybikoret אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על elybikoret ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2014 © נענע 10 בע"מ