לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מיכל והכפר


חסידת עוגות העולם

Avatarכינוי: 

בת: 39



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2005

מפגש פסגה ותשובות ושאלות קולינריות


שכה יהיה לי טוב, יש בחורה אחת, שאף פעם לא מגיבה אבל היא החליטה להתעצבן עלי שאני ממעטת בפוסטים ואף להגיד לי את זה בשיחה טראנס אטלנטית על חשבוני. והאמת שיש לי מה לספר, אז הסכיתו ושמעו. ביום שישי אור ואני חוזרות מסיבוב לפני צהריים רגיל ועל המשיבון הודעה: "היי, זו סיסוקי (הידועה כאחות של האיש) מה דעתך להפגש בערב בעיר הישנה?" כמעט נפלתי. הייתי בטוחה שהם יהיו שבועיים בקנדה ואז יבואו לפה אבל לא, הם הגיעו לפה כבר בשישי ואחר הצהריים כולם זורחים וקורנים יצאנו לשופינג כמובן. השופינג התרכז אך ורק בבסט באי ובטרגט, ממש חנויות אופנת עילית (אי אפשר להכניס פה אייקון חורץ לשון?) ואנחנו ריכלנו בקדחתנות על כל העולם. בערב יצאנו למסעדה והבטן שלי הצטערה על כל העסק מאוד, עד עכשיו אני מתקיימת על אורז מלא, ירקות מאודים וזרעי פשתן טחונים ואני לא צוחקת. אז זה מה שהיה, שבע שעות בגן עדן (?) חבל שלא היה יותר.

אותה בחורה מתלוננת, טרחה גם לקטר על המתכון של המאפינס, אגב, מתלוננת - לקח לי בדיוק שתי דקות למצוא לך את העוגה הנחשקת. אמרה שיצא לי אמריקאי ובארץ הקודש לא צומח הרבה פטל והאוכמניות לא גדלות כמו פה, בשני דולר לחצי קילו על מדפי החנות. אני מרשה להחליף את הכוס ורבע פטל/אוכמניות/בננות בכוס ורבע קוביות אפרסק, אפילו במשומר אם העונה חולפת. אפשר מישמיש, אפשר שזיפים (נראה לי שאירופאיים יהיו הבחירה הנכונה), אפשר דובדבנים שוב - אפילו משומרים אך סחוטים היטב ואני לא ערבה לכם על התוצאות כי לא ניסיתי בעצמי. עוד רעיונות יתקבלו במערכת בשמחה.

עוד חדשות אוכל אבל לאמריקאיות בלבד. אתמול קרן אור נגוהות האירה מעלי ושירת מלאכים נשמעה באוזני. יוגורט אורגני בסגנון אירופאי של שטראוס, ולא השטראוס הישראלי שנח לו באדום וזהב על מדפי טריידר ג'וס. מעולה! כמובן שאני מוסיפה לו זרעי פשתן ובכלל, כמו שהאיש מצטט את פרפר נחמד כשהוא פותח את המקרר: "ביום ראשון גרגרים וזרעונים, ביום שני גרגרים וזרעונים..." וגם אי אפשר לשלוח אותו לקניות כי הוא לא יודע איפה למצוא את זרעי הפשתן, את הקינואה, את פודינג הטאפיוקה. מה יהיה? ואגב מזון בריאות, סיסוקי הביאה את האחרון של על השולחן, ואני חייבת לתמוה: איך זה שבישראל יש אוכל מעולה שכזה ומגזין האוכל הכי רציני הוא מאוד לא מוקפד? מקריאה של המתכונים רובם נשמעים ממש בינוניים וגם הטקסטים והצילומים הם, אפעס, לא משהו.

נכתב על ידי , 7/8/2005 21:52  
26 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של nina ב-10/8/2005 07:51



121,884
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים מעבר לים , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למיכליקה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מיכליקה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2017 © נענע 10 בע"מ